Atiker Lpg Hk.

İBRAHİM1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bende 2004 Opel Astra NB CLUB aracım var.
yaklaşık 1 ay önce atiker marka sıralı lgg takdırdım. Ancak hiç mennun değilim. İlk benzinden, lpg 'ye geçişte araç stop ediyor. Konu ile ilgili taktırdığım servise başvurdum, her zaman 1 gün araba serviste kaldı. ve her defasında sistem değişti önce multi fazdı şimdi sadece faz çalışıyor vs. değişik yapıldı tarafıma söylendi. Ancak şimdi hem stop ediyor, hemde boğuluyor. bu nedenle yalnızca 100 km. lpg'de gidebildim. Ayrıca ort. km.'ye 0,236 ytl lpg yakıyor. Sizce normalmilidir. Şimdiden tşk. ederim. :confused:

Geçmiş olsun öncelikle..Bende sıralı LPG sistemi kullanıyorum (Tartarini marka) Benim için hiç de normal değil bu yazdıklarınız. Benzin-LPG geçişlerini hissetmiyorum bile. Yakıt tüketimi de kış aylarındaki artmış haliyle şehir içi 0.160 -0.165 YTL falan. Yazları çok daha ekonomik oluyor...

yaklaşık 1 ay önce atiker marka sıralı lgg takdırdım. Ancak hiç mennun değilim. İlk benzinden, lpg 'ye geçişte araç stop ediyor. Konu ile ilgili taktırdığım servise başvurdum, her zaman 1 gün araba serviste kaldı. ve her defasında sistem değişti önce multi fazdı şimdi sadece faz çalışıyor vs. değişik yapıldı tarafıma söylendi. Ancak şimdi hem stop ediyor, hemde boğuluyor. bu nedenle yalnızca 100 km. lpg'de gidebildim. Ayrıca ort. km.'ye 0,236 ytl lpg yakıyor. Sizce normalmilidir. Şimdiden tşk. ederim. :confused:
ılk once kendınızı tanıtınız
aracı nerde montaj yaptırdınız bılemıyorum..ama montaj onemlı
sıstemde ecuda bır sorun varsa bakılması lazım
eger takan yerle husumet yada sorun oldugunu dusunuyorsanız dırek atıker fırmasıyla gorusunuz merkezı konyadadaır sıtesıden ulasabılırsınız
stop etme durumu cok seyden olabılır enjektorden tutunda ecudak ayarlanan programa kadar ısı sensorune kadar su ters yerden alınmıs soguk calısma durumu olabılır arac tam 30 derece ulasacakken sensor benzıne atıyorrdur vs..... bunlara bakmak lazım kalıbrasyondada olabılır ecuda.
236 yakıt fazla o aracın sehır ıcınde 1.6 lıtre motorda 160 kurus cıvarında tuketımı olması lazım
bu yakıtta ecudakı ayarların yuksek oldugunu gosterıyor sanırım sonucları yazınız saygılar.

ılk once kendınızı tanıtınız
aracı nerde montaj yaptırdınız bılemıyorum..ama montaj onemlı
sıstemde ecuda bır sorun varsa bakılması lazım
eger takan yerle husumet yada sorun oldugunu dusunuyorsanız dırek atıker fırmasıyla gorusunuz merkezı konyadadaır sıtesıden ulasabılırsınız
stop etme durumu cok seyden olabılır enjektorden tutunda ecudak ayarlanan programa kadar ısı sensorune kadar su ters yerden alınmıs soguk calısma durumu olabılır arac tam 30 derece ulasacakken sensor benzıne atıyorrdur vs..... bunlara bakmak lazım kalıbrasyondada olabılır ecuda.
236 yakıt fazla o aracın sehır ıcınde 1.6 lıtre motorda 160 kurus cıvarında tuketımı olması lazım
bu yakıtta ecudakı ayarların yuksek oldugunu gosterıyor sanırım sonucları yazınız saygılar.
ARKADAŞLAR CEBAPLARINIZ İÇİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ÖZÜR DİLERİM KENDİMİ TANITMAYI UNUTTUM. BEN İBRAHİM ALTUN. GAZİANTEP'TE İKAMET EDİYORUM. ÖZEL BİR ŞİRKETTE KİMYAGERİM. ARCIMI ALALI 2 AY OLDU. LPG TAKTIRALI DA 1 AY OLMADI. BAHSEDİLEN SORUNLAR İLE İLGİLİ YAKLAŞIK 15 DEFA SERVİSE GİTTİM. HATTA 4 GÜN FARKLI GÜNLERDE ARACIMI KONTROL İÇİN SERVİSTE BIRAKTIM. ARACIMA ATİKER MARKA LPG'Yİ G.ANTEP TAŞDOĞAN ÂTİKER YETKİLİ SERVİSİNDE MONTAJINI YAPTIRDIM. ŞU ANDA LPG'DE KULLANMIYORUM. C.TESİ TEKRAR KONTROLE GİTMEM GEREKİYOR. 1 GÜN DAHA SERVİSTE KALACAK. ZATEN ARAÇ BEDEN ÇOK SERVİSTE KALIYOR. GEÇENLERDE LPG 'YE GEÇİNCE ARAÇ STOP ETTİ. AZ KALSIN KAZA YAPIYORDUM. 150 KM. HIZLA SEYİR HALİNDEYDİM. ARACI ZOR KONTROL ETTİM. ÇOK BÜYÜK HEYACAN YAŞAMIŞTIM. ŞU ANDA İADE ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. ÇÜNKÜ HEM RANDIMANLI ÇALIŞMIYOR. HEMDE ÇOK YAKIYOR.

iade et tartarını taktır

bende de 2000 astra cd nb var lovato sıralı takılı çok memnunum 100 km de 9.6 lt yakıyor(şehir içi) bi keresinde kötü bi lpg ciden lpg almıştım stop ediodu gaza geçince acaba öle bişi olmasın

Normal değil elbette. km'de harcanan yakıt çok fazla ben 1.6 twinport motorda Milano marka Lpg kiti kullanıyorum şehirler arası 125 ykr, şehir içi 155 ykr yakıyor. her hangi bir sorun yaşamıyorum. stop etmesi konusu bende kışın en soğuk günlerinde oldu bir iki kez. servisinde aracın (motor)benzinden lpg'ye geçme ısısını 30 dereceye ayarladık sorun bitti. -18 de bile stop etmez hale geldi. umarım sorun hallolur.

merhabala.. benim araçta atiker takılı 5000 km / 6 ay oldu en ufak bı sorun yaşamadım.. sanırım sorunun işçilik..

bende de 2000 astra cd nb var lovato sıralı takılı çok memnunum 100 km de 9.6 lt yakıyor(şehir içi) bi keresinde kötü bi lpg ciden lpg almıştım stop ediodu gaza geçince acaba öle bişi olmasın

Aynen benim ki de öyle...Yakıtı aldığın yer önemli...

lavato kullanıyorum 8ay oldu allaha şükür hiçbir sorun çıkarmadı.
Ş.içi 175ykr / Ş.dışı 138ykr yakıyor.

Geri