astranın pazar süprizi!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burak geçmiş olsun, iyi olmuş en azından önler aynı oldu, yanlız stepne kaç yılına ait lastik? üzerinde yazar ona bi bak, 5 yıl ve daha eskisi artık işlevini görmüyo lastiğin, o yüzden de aynı marka almış da olsan yine farklı tepki verebiliyor farklı marka farklı desen gibi yani.. o yüzden onu da bi kontrol et, için rahat olur..

gule gule kullan usta ıyı yapmıssın....

burak geçmiş olsun, iyi olmuş en azından önler aynı oldu, yanlız stepne kaç yılına ait lastik? üzerinde yazar ona bi bak, 5 yıl ve daha eskisi artık işlevini görmüyo lastiğin, o yüzden de aynı marka almış da olsan yine farklı tepki verebiliyor farklı marka farklı desen gibi yani.. o yüzden onu da bi kontrol et, için rahat olur..

saolasın umut aklıma gelmemişti tarih olayı hiç ama araç 2006 model orjinal stepneydi taktığım yani en az 3-4 yıllık olabilir bu lastik bi ara müsait olunca bakayım aklıma takılmasın zaten bi kaç aya jant düşüncem var o yüzden idare eder beni bu süre zarfında sanırım.

gule gule kullan usta ıyı yapmıssın....

saol kardeşim en ucuz maliyetli yolu seçtim diyebilirim:D

lastiklerin üretim tarihini bulamadım ama yeni aldığım lastik made in turkey stepne made in france yazıyor:Dtarih nerde yazıyor onu bulamadım!

konuyu bende yenı gordum gecmıs olsun...wala benmkılerınde sonu yakın gıbı 62400 oldu km we hala orjınal lastıklerı var..yagmurda butun vırajlara yan gırıyorum..cıcek sulama oldumu yanından 40la gecıyorum:D :D

saol kardeşim bende kışı zor bitirdim ama geçen son yağan yağmurda uzun yoldan geliyodum aydın-izmir otoyolunda baya korkuttu beni bahane oldu değiştirmeye bu olay ama artık frene bile daha rahat basıyorum önceden araba hiç durmuycak gibiydi.

çıkma temiz lastik alabilirsin 4 ü 100 150 lira fln

Geri