astranın pazar süprizi!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sorma mutlu bide batu kalkalım kalkalım diye gazlayıp durdu cumartesi gecesi bende lastikler biraz daha idare etsin dedim sabaha çıkmadı:D
çağrı kardeşim saol öndeki sağlam olan turanzadan alıcam sanırım bitade daha önler turanza arkalar conti olucak bide bi çift dunlop gördüm sahibindende 2. el onlarda ölçüler uyuyosa olabilir şimdilik.

Batuya uyarsın adama araba sattırır o uyma sen :D

bu arada siz kalkmıştınız galiba nasıl bitti onun sonucu takip edemedim karanlıktan:D

Evet pek sevmem, hiçde yapmam ama kapalı alan olduğu için ortama ayak uydurayım dedim.

1ncide ben devirli kalkamadım batu güzel kalktı aldı.
2ncide bir arkadaş gideceğini söyleyip izin istedi o aradada ben aracı batunun hizaya getiriyordum. Eleman startı verdi batu kalktı ben geriye döğru kalktım. Saolsun muhabbetten vitesi unutmuşum.
3ncüde araç stopladı :D
4ncüde deviri tutturup asıldım nihayet başladım ve geçtim batuyu.

Totalde 1-1 diyebiliriz :)

skoru bide batuya sormak lazım tabi:D ama bencede 1-1(astra kardeşliği):D

Sor tabi canım bakalım o ne diyecek. Ama aynısını söylicek büyük ihtimal ;)

Geçmiş olsun kardeşim..

geçmiş olsun.benimde lastikleri değiştirme vaktim geldi ama bakalım, benimde başıma böyle bi olay gelmeden değiştirmiş olurum inş. :D

usta on ıkı aynıı arka ıkı aynı olunca bısı olmaz ya bız pug 306 almıstık bnm babada kıllık vardır hemn lastık degıstrt gıtıtm lastıkcıye adam lastıklere bı baktı kı bnde dıkkat etmemsstım bıtıktı zaten dıye 4 lastıgın 4 ude farklı marka:=) nasıl kuulandysa artık yanı sen 2 ser tekerlerı aynı yap bısı ollmaz yaa

Geri