astranın pazar süprizi!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
idareten olur mustafa ya zaten baktım turanzayla continin desenleri çok benziyor ondan pek sıkıntı yaratmıycak gibi.ama 4 lastikte farklı olunca baya enteresan olur:D

ya lastıkcı adama baya bı saydırdı zaten o zman arabayı gorunce:=) usta sonucta 2 tekr onemlı yanı fark yaratmaz ya on 2 aynı arka 2 aynı olunca ya... jant ıstıosanda sıfır gıbı cıkmalar var onlardan bak durum olunca ya bu fotodakı aracın uzaıendekı jant ney usta_?

araç benim araç ama jantlar enkei g5 bunları çok istiyorum 5x110 ölçüleride var ama türkiyeye getirmek dert.2. el istemiyorum ancak çok temiz olursa belki düşünebilirim oda olmadı lenso samurai olucak.

cok yakısmıs usta jantlar aslındada.... valla sanayıde tandıkların flena varsa yada olmadı sahıbındende var adam alıo sıkısıo satıo 1 hafatda yada olmuo aracına satıo gerı ıade edemıo ole cok jant oluo bıde son san bornovada bı yer var sahıbındende ılanı var adam jant yıgmıs resmen ne ararsan var yanı adamda ole bole deıl bak ıstersen ırtıbatada gec ıkıncı elde dusun temızını bulurusn sonucta onuda gott ustaya gosterırsın olur bıter yanı bıde cok buyuk jant takma usta gercı zevk meselası ama ne bılım aracın motoroda yazık oluyo alt takımada yazık oluo cok cabuk eskıyor cogu parca felan jant agırlıgı cok onemlı mesela ole yanı uzar gıder bu:=)

bornova sanayideki yer yüzlaş iyi stokları var ama 5x110 ölçülü pek yok sanayide baya araştırıyorum bi kaç oz da var ama istediğim modeller değil.orjinak jantlarım zaten 16'' 17'' almam bu yüzden bi anlamı yok bence 18'' güzel olur en ideal yani arabadaki orjinal jantlar 9.8 kg ölçtüm bugün bunu göz önüne alarak alıcam jantları mutlaka daha hafif olucak bide yoldaki çukurlara langur lungur girmiycen olucak biticek mustafa.

geçmiş olsun çok sinir bozucu bir olay...

Enkei jant istersen soruştururuz Türkiye'ye giren modellerden alırız.Lenso Samurai modelide var su anda ama 5x110 bulmak zor her ikisi içinde.Benim Enkeilerde 5x112 kullanıyorum 3 aydır herhangi bir problem yok..
Enkei fiyatları yüksektir de Lenso Samurai modeli istersen jant lastik uygun fiyata bulabilirim sana.Tabi bunlar İstanbul için geçerli.

geçmiş olsun çok sinir bozucu bir olay...

Enkei jant istersen soruştururuz Türkiye'ye giren modellerden alırız.Lenso Samurai modelide var su anda ama 5x110 bulmak zor her ikisi içinde.Benim Enkeilerde 5x112 kullanıyorum 3 aydır herhangi bir problem yok..
Enkei fiyatları yüksektir de Lenso Samurai modeli istersen jant lastik uygun fiyata bulabilirim sana.Tabi bunlar İstanbul için geçerli.

saol adnan kimsenin başına vermesin böyle bi olay inşallah.

jant olayı şuan biraz uzak kaldı bana temmuz ağustos gibi gerekli parayı toplayıp daha rahat bakmak istiyorum açıkçası bu şekilde aceleye gelicek ve ucuza kaçıcam biraz.5x110 istiyordum uzun yol çok fazla yaptığım için ama 5x112 alırsam da ilerde elimden çıkarması veya başka araçlarda kullanmam daha raha olucak gibi gerçi 5x110 olupta karaborsada yapabilirim:Dhakan saolsun bikaç jant denemesi yaptı fotoshopla aracın üstünde benim imzadaki enkeiler baya içime sindi buna benzer lensolarda var zamanı gelince ona göre düşünücem artık şimdilik tek bi lastik alıp önleri yenilemek arkadaki mevcut lastikleri ellememe düşüncesindeyim bugün gidip bakıcam sanayide bakalım ilgin içinde saol kardeşim.

Rica ederim ne demek..
Bu arada Temmuz ayında Gaziemir'e gelicem.ufak bi görüşme yaparız:) Yolları da bilmiyorum orda ama buluruz heralde.

adnan inşallah olur ama ben pazar günü marmarise gidicem iş nedeniyle 4 ay ordayım arada günü birlik kaçamaklarla gelmeye çalışıcam izmire umarım denk getirebilirim izmirde olduğun zamanı güzel bi buluşma yaparız diğer opelci arkadaşlarla izmirde olmadı marmaris tarafına yolun düşerse beklerim mutlaka.

arkadaşlar bugün bridgestone turanza rp300 alıp taktıım önede önler bridgestone arkalar continental oldu bi sıkıntı olmazmış lastiğin fiyatıda nakit 188.yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

Geri