astranın önden kazalı olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semih77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

semih77

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar yaklasık 6 ay önce 2005 model new astra aldım güvendiğimiz bir insandı götürüp bir yere baktırmadık. ancak gecenlerde kaputu bir akrabam acıp baktı bu araba kazalı dedi. sebebini sordum ve vidalar boyalı dedi ve kaputun altında bulunan bez yok dedi. sizce böyle bir olasılık varmıdır.

en ıyı kabortacı bılır ben burdan ne dıyebılırımkı gormek lazım kanımca

kaputun altındakı bez çogu yenı modellerde kaldırıldı.. ama çamurluk cıvataları boyalı olması aracın önden kazalı oldugu anlamına gelmıyor. ıyıbı kaportacıya baktırmakta fayda var. makınayla kontrol edılsın

görmek lazım haklsıın. ancak bilgin varsa bilirsen vidalar araca rengiyle aynı renktemi olur??

alırken sadece sol ön camurlukta boya oldugunu söledi. ayrıca farlarda sıfır deilll di. aynı araç cıktıgında takılan farlardı. dülşüncem önden büyük bir kazası olsa farlarda kırılırdı...

en güzel taktik al arabanı yeni bir araç satan bayiye götür ve oradaki modelle takas yapacağını söyle ve benm araba kaç lira verirsiniz de... onlar hemen servislerinde araca baktırıyorlar:)) ben kayseride bulunan tüm servislerden o şekilde onayımı aldım:=)

ayrıca yeni astranın kaput altında o kaplama bez yokki..

eyvallah saolunn içime kurt düşmüştüü. en son care olarak senin dediiğin servis işi gelmişti takas diyee götürcektim. ama yinede götrürcem valla :)

en güzel taktik al arabanı yeni bir araç satan bayiye götür ve oradaki modelle takas yapacağını söyle ve benm araba kaç lira verirsiniz de... onlar hemen servislerinde araca baktırıyorlar:)) ben kayseride bulunan tüm servislerden o şekilde onayımı aldım:=)

ayrıca yeni astranın kaput altında o kaplama bez yokki..

bakıyorumda ıyıce yıllısı oldun kayserının bu ne uyanıklık

Geri