astram çok mu yaşlı?

2001 model araç için 80.000 km ideal bence benim araç 2000 model arada bir yıl var ama neredeyse km farkı 2 katı. ( 158.000 ). nekadar bakımlıda olsa tahminim 250 bin falan olduğunda motor ister die düşünüyorum...
sankı motorun kmsii senı pıskolojık etkılıyo abıcım vetra b22001 model bızım arkadasta 220 bınde hıc bana mısın demıyo bıde tuplu :D:D:D

Satsanız bile o paraya kendi arabanızdan iyisi olmaz araba bu sonucta ayağını yerden kesiyor Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın ama kasa değişikliği fln dusunuyorsanız ımkanınız varsa satın bende benımkını satmaya kıyamıyorum :(

ben ne edeyim peki :) 94 modellere biniyozzzzz bence yaşlı değil senin aracın

benimde senin gibi km takıntım vardı benim aracım 175binde opel servisinde ve bi kaç ustayla yaptığım konuşmadan sonra benimde takıntılarım geçti.aynen şöyle diyorlar opellerde aracın yağına suyuna bak araçı sıkıştırma 400-450 bin km rahat yaparsın diyorlar.şöyle düşün bugun piyasadaki ticari taksiler bile arasnda dizel olanları var clio-albea-accent gibi adamlar kafadan 300bin km yapıyorlar ve şikayetleri yok onun için sen hiç dert etme ama kasa değiştireceğim dersin ona bişey diyemem

ya bız ne yapaplımm 94 model arabaya bınıyurz :D

ben ne edeyim peki :) 94 modellere biniyozzzzz bence yaşlı değil senin aracın

sizinkiler yaş konusundan bağımsız beyler :D
sfi'a biniyosunuz biz napalım diosunuz yaw :)

araçtan memnunsan 300bin de olsa binilir derim ben de
2. el piyasası kötü ama satınca da yine düşük piyasadan alım yapacağına göre net kayıp çok olmaz diye düşünüyorum.

huyunu suyunu biliyorsun aracının varsın km si olsun sür gitsin arabanı satarken düsük satacan gidip birinin malına talip oluncada kasıp duracak kendini yerinde olsam sürer giderim gittiği yere kadar

yorumlar için teşekkürler arkadaslar bende galiba biraz km takıntısı var. ya bazen hani bi ortamda konuşulurken biri der benim araç işte 50000 km de 2000 model falan herkes der ooo iyiymiş hocam temiz arabaymış falan die. burdan bi takıntı var bende sanki km yüksekse araç temiz değildir falan diycekler die korkuyorum...

aslında gerçek şu ki herkes km bakar bende dahil sonuçta ne kadar temiz olursa olsun o kadar yol yapmış bir araç bazı parçalar ömrünü doldurmak üzere veya doldurmuştur tabi bu krizde araç satmak zor..

km yuksek ama arac bakımlıysa problem cıkmaz gıbı huyunu suyunu bılıyoısun sonucta zaten 2 eller olu pıyasa benımde 2001 model ama 80 bınde :D:D

+1985 arcım şuan 260 bin kmde (2001 2000 eylül çıkışlı) ve satıyorum desem alacak 3 kişi var sırada önemli olan aracınızın temiz kullanılmış olması gerisi ise dert değil opel motoru 200 binde bitmes artık neredeyse hiç bir markanın motoru 200 binde bitmez.

Bunlara ek olarak ''hem karnım tok olsun,hem böreğim bütün olsun'' diyemezsin...Ben şahsen kendi kullandığım arabayı yeğlerim..sonuçta eger senin araban ileride km den motor problemi çıkaracaksa,aynı zamanda yeni alacağın aracında illaki masrafı olacak...Arkadaşım aldı yeni 95 model 220.000 de...Çok araba değiştirmiş birisi..Bunları düşünemiyecek biri değil yanii..Ayrıca Opel'den bu konuda konuşmak bana biraz boş gibi geldi....Takılma bana kalırsa buna...Arabanın amacı belli ihtiyaç..

Geri