astram çok mu yaşlı?

+1985 arcım şuan 260 bin kmde (2001 2000 eylül çıkışlı) ve satıyorum desem alacak 3 kişi var sırada önemli olan aracınızın temiz kullanılmış olması gerisi ise dert değil opel motoru 200 binde bitmes artık neredeyse hiç bir markanın motoru 200 binde bitmez.
yanliş anlaşilmasin konu kendı cumeleme alıntı yaptım iyi okursan sevınırım;)
sankı motorun kmsii senı pıskolojık etkılıyo abıcım vetra b22001 model bızım arkadasta 220 bınde hıc bana mısın demıyo bıde tuplu :D:D:D

bende tekrardan konu açmak istemedim burada sorayım.bizim araba 94 model 150 bin km de yılda ortalama 15-20.000 km yapıyoruz.yağ yakma vs yok canavar gibi ama sizce kaç km ye kadar sorunsuz gider?:D

bende tekrardan konu açmak istemedim burada sorayım.bizim araba 94 model 150 bin km de yılda ortalama 15-20.000 km yapıyoruz.yağ yakma vs yok canavar gibi ama sizce kaç km ye kadar sorunsuz gider?:D

Allah bilir..Çünkü kullanıma göre değişir...Bu yüzden senin araban şu kadar zaman sonra motor ister demek sadece kahinlik yapmak demektir .Ama arabanın Alman olduğunu ve dayanıklı olduğunu unutma...

benıde psıkolojık olarak sıkıstıran bır durum bu 97 model 223500km de ama aracım seytan kulagına kursun(memnun olunan,iyi giden bir durum karşısında "aman nazar değmesin" anlamında söylenen söz.) cok ıyı

arkadaslar bu motor silk vb bazı ürünler var bildiğiniz gibi bunları kullanma konusunda önerileriniz nedir? söylendiği gibi motoru tamir edici bi özelliği varmı bunların?

tamir edici özellik derken motor içerisindeki aşınmaları kapatan anlamında...

Ayni durum bendede var 2000 model astra g aracim 165000 de, ama anlayan bir kimse araca talip olurken km'sine bakmiyor emin ol

benim tek 92 olsun gsi olsun yaşı önemli değil:D

99 Astra MK'4

142 Binde,bence km kafalaya takılacak birşey değil.

Biz ne yapalım. Benim araç 98 model 147.000 km de, eşimin araç 91 model 230.000 km de. Bir de antika var 63 model kaç bin km de olduğu belli değil. Üçünü satsam yeni bir araba etmediği için binmeye devam diyoruz. Ama biz üçünü de çok sevdiğimiz için onlar da bizi seviyor olmalıki bizi üzmüyorlar.

Geri