Astra Yedek Anahtar Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

sozberk

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Astramın yedek anahtarı yok. 70 ytl gibi bir fiyata kumandalı ama kodlanmamış buldum. Serviste bunu kaça kodlarlar bilgisi olan var mı aceba? kodlama denilen şey yedek anahtarın tezgah veya benzeri bir şeyde orjinaliyle aynı hale getirimesi mi:help:

Ekli dosyalar

• 9249_1_sbl.webp
    9249_1_sbl.webp
    19.4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
50 ytl
immo+kumanda kodlaması

nerden buldun biz de temin edebilir miyiz. benim sadece düğmeler gidik te. alıp içini değiştirmeyi düşünüyordum...

nerden buldun biz de temin edebilir miyiz. benim sadece düğmeler gidik te. alıp içini değiştirmeyi düşünüyordum...
ebay.co.uk
paypal ve ebay sitesine üye olup gümrük mevzuatını öğrenirseniz getirebilirsiniz. sadece kumanda bölümü de satılıyor. isterseniz pm atın görüşelim

ebay.co.uk
paypal ve ebay sitesine üye olup gümrük mevzuatını öğrenirseniz getirebilirsiniz. sadece kumanda bölümü de satılıyor. isterseniz pm atın görüşelim

inceleyecektim biraz ama site ingilizce olunca kalakaldım. ingilizcem yok. bana anahtarların bulunduğu sayfanın adresini verirseniz sevinirim.
bir de nasıl getirttiğinizi kısaca anlatır mısınız?

inceleyecektim biraz ama site ingilizce olunca kalakaldım. ingilizcem yok. bana anahtarların bulunduğu sayfanın adresini verirseniz sevinirim.
bir de nasıl getirttiğinizi kısaca anlatır mısınız?

anlatmakla yapılması çok zor ve zaman alan bir olay. size temin edebilirim
ihtiyacınız bu mudur?

Ekli dosyalar

• e9cf_1_sbl.webp
    e9cf_1_sbl.webp
    24.1 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Geri