ASTRA yanık kokusu acil yardım

aracı sıkıştırınca contalardan veya yağ kapağının oringinden yağ kaçırıp sıcak manifoldun üzerine damlıyor olabilir...

ön fren balataları ve triger kayışı değişti. ama tam 1 ay oldu. belki de 1.5 ay. ama az falan değil, böyle insanın genzini yakıyor.

ayrıca hararet de hiç yükselmiyor. su eksilmiyor. of kafayı yiyecem ama basamaz oldum hiç. servise gidicem sinir edecekler yine beni

olabilir. ben yag degistirirken biraz motorun üstüne damlatmistim, sonra nasil koktu of of... yag kapagina bir bak, oralarda yag varmi? yada kaputu ac, gaza kökle biride baksin oralardan yag cikiyormu diye..
benim araba su eksiltiyordu, cözdüm. kapagi iyi kapatmamisim.. öyle birsey olabilir... bi bak

Baskı balatan kaçırıyor olmasın baskı balatanın çıkardığı kokuda çok kötüdür, yanık balık gibi kokar.

eksozu değiştirmedin değil mi?

Conta yanmış olsa suyuda boşaltır :( Bence değiştirilen herhangibir lastik aksam varsa ondan da olabilir o koku . Uygun olmayan bir malzeme takılmışsa biryere kadar dayanıyordur ama ısı bir miktar daha arttığı zaman kokmaya başlıyordur. Çıkar kokusu yakında diycem ama hoş espiri olmaycak kokmuş zaten :P
yanlıs bılgı vermeyelım arkdaslar. conta yanınca su kesın boşalacak dıye bırsey yoktur. contanın cesıtlı yanma cesıtlerı vardır.
conta yana arac zaten bı sekılde anormal calısma olur

Baskı balatan kaçırıyor olmasın baskı balatanın çıkardığı kokuda çok kötüdür, yanık balık gibi kokar.

ya aslında bende düşündüm onu ama, denedim onda kaçırma yok. hemde hiç kaçırmıyor

olabilir. ben yag degistirirken biraz motorun üstüne damlatmistim, sonra nasil koktu of of... yag kapagina bir bak, oralarda yag varmi? yada kaputu ac, gaza kökle biride baksin oralardan yag cikiyormu diye..
benim araba su eksiltiyordu, cözdüm. kapagi iyi kapatmamisim.. öyle birsey olabilir... bi bak

anladım. ama sadece arabayı sıkıştırınca oluyor bu. motor kapağında, arabanın durduğu yerde, veya motorun başka bir yerinde de herhangi bir yağ lekesi yok ki. :(

arkadasım aracın otomatık vıtesmı?? otomatık vıteste koku normal yag cok ısındıgı ıcın koku yapar. nasıl dıyecen tam su bıdonun oralardan bı havalandırma hortumu var sanzumanın ordan ucu yukarıya cıkar koku yapar. manuel sanzumandada yapması normaldır. ama sen genede kontrol ettır

debriyaj balatası derim...

olmadı, çok sıkıştıtıp çok frene basıyorsam fren balatası derim.

o da olmazsa başka şeyler derim ama sen yinede bir dene...frensiz hızlı kullan, debriyajın kaçırıyormu kontrol et

arkadaşlar arabayı normal kullanırken sorun yok. ancak biraz sıkıştırıp hız yaparsam, acayip bir yanık kokusu kaplıyo ortalığı. lastik mi desem, yağ mı desem bir şeyler yanıyor işte.

yalnız bu eskiden yoktu. 1 ay kadar önce triger değişti. ondan sonra başladı. ne olabilir sizce?

korkutmayın arkada$ı. Filtrenin durumuna bakın. Deği$timi iyice bir kontrol edin. genelde açık filtre kullanan 1.4 ecotecler olan bir sorun bu , sizdede oluyor olabilir.

Geri