Astra ve Corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşaallah çok tatlı olmuş

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:26 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:22 ----------

Ooooovvvvvvvvv Bu resimleri görmedim çok geçmişler olsun yazık olmuş Rabbim beterinden esirgesin

teşekkür ederim. amin Allah cümlemizi korusun

Çok kötü olmuş kaza umarım motorsiklet sürücüsüne birşey olmamıştır

motosiklet sürücüsü yaralandı, daha kötü olabilirdi, çok şükür Allah korudu

Geçmiş olsun çokta kötü olmamış Allah'tan beterinden korusun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim.

Allah hepimizi korusun arkadaşlar.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:48 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:32 ----------

aracımız serviste 1 hafta kaldı

94wh.jpg

geww.jpg

teslim aldık, artık corsamızın kaputu boyalı, ön tamponu ve sol farı değişmiş :)

fe30.jpg

ml5o.jpg

gmon.jpg

s066.jpg

lhlc.jpg

5v7i.jpg

3id9.jpg

ölü ve ağır yaralı yoksa sıkıntı yok, kaza olur araç geri yapılır ama insanın tamiri zor. Geçmiş olsun.umarım motosikletli arkadaş en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

ölü ve ağır yaralı yoksa sıkıntı yok, kaza olur araç geri yapılır ama insanın tamiri zor. Geçmiş olsun.umarım motosikletli arkadaş en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

çok haklısınız, o an inanın araba umurunda olmuyor insanın, hiç bakmadım bile, motosiklet sürücüsüne koştum, Allah şükür ki başını vurmadı yere düşünce. tahmin etmişsinizdir belki, kask yoktu başında.
en korktuğum şey yayaya ve motosiklete çarpmaktı, biri başıma geldi, Allah diğerinden ve hepsinden korusun hepimizi.

çok haklısınız, o an inanın araba umurunda olmuyor insanın, hiç bakmadım bile, motosiklet sürücüsüne koştum, Allah şükür ki başını vurmadı yere düşünce. tahmin etmişsinizdir belki, kask yoktu başında.
en korktuğum şey yayaya ve motosiklete çarpmaktı, biri başıma geldi, Allah diğerinden ve hepsinden korusun hepimizi.

A2 ehliyetim var, Dominos Pizza'da uzun süre çalışan biri olarak motor kazasının ne demek olduğunu iyi bilirim. Fotoğrafı ilk gördüğümde umarım motorcuya birşey olmamıştır dedim, Allah'tan yokmuş önemli bişeyi... Çünkü o adam ölüp gitse, geriye size vicdan azabı kalır ve arabaya her bindiğinizde o an aklınıza gelir...
Allah göstermesin bidaha, düşmanımın başına kaza vermesin...

1oxu.jpg

a6bd.jpg

Geri