Astra Twinport

mustafa1339

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar geçen hafta pazar günü ( Dayıma) 2003 model astra twinport sedan beyaz dijital klima,sanruff,sıralı sistem gaz,american filim cam,yol bilgisayarı,çelik jant falan var arabanın bir iki yerinde boya var.arabayı 18500 ytl ye aldık fiyatı nasıl sizce iyimi almışız ???

bence fiyatı iyi önemli bir kazası yoksa. twinport motor 2003 lerde varmı. ben 2004 sedan 18000 e altım. confort modeli.

güncel

temızse ıcıne sındıyse para muhım degıl
guzel fıyat kazasız bınsın

güncel

bence uygun almışsın en azondan pahalı değil..

walla abi araç temizse hiç dert etme pahalıyamı aldım ucuza aldım die çünkü bizim arkadaş da aldı uygun fiyata temiz arabaya vereceğinin ikikatını ustalara verdi şimdi bin pişman dedik halbuki biraz bekle elbet temiz bi araç bulunur die ama işte sonuç hüsran dediğim gibi eğer araç gerçekten temizse fazla verdiğin para yanına kÂr kalır kazasız belasız kullanmak nasip etsin:good:

walla abi araç temizse hiç dert etme pahalıyamı aldım ucuza aldım die çünkü bizim arkadaş da aldı uygun fiyata temiz arabaya vereceğinin ikikatını ustalara verdi şimdi bin pişman dedik halbuki biraz bekle elbet temiz bi araç bulunur die ama işte sonuç hüsran dediğim gibi eğer araç gerçekten temizse fazla verdiğin para yanına kÂr kalır kazasız belasız kullanmak nasip etsin:good:

:good: :rock

allah kasa bela vermesin arkadaşım fiyat iyi bence 10.02.2008 tarihinde bende 2003 elgans 1.6 16v tiwinpor t aldım 18.500 ytl iyi almışsınız sizde aynı ozekte benim arac da sag tarafında boya var bi kısımlarında oda olur 2.el alıyoruz ama cok temiz 47.000km daha

Geri