Astra Sfi vs Civic Vti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coRSac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corsa_N' Alıntı:
civic i savunan arkadaşlar cevabı kendileri veriyor zaten sınıfları bile aynı değil neyi tartışıyoruz

.

işte vti ın farkı burda.. paranın karşılgını gani gani alıosun. kendinden yuksek cc leri rahatlıkla meydan okur. eker..

honda the power of dreams :o :o :o

maxi106' Alıntı:
kendinden yuksek cc leri rahatlıkla meydan okur. eker..

eker? şu soğuk günleri atlatalımda bi bakalım ne nasıl ekiliyormuş :dinle:

maxi106' Alıntı:
işte vti ın farkı burda.. paranın karşılgını gani gani alıosun. kendinden yuksek cc leri rahatlıkla meydan okur. eker..

honda the power of dreams :o :o :o

çok sağlam gazlardasın umarım hakkını verirsin civic in ama dedim yaa biz aile arabası olarak kullandık astra gsı ise hep gözümüzde safkan yol aracıydı bunun ağırlığı yeter sanırım.

Corsa_N' Alıntı:
çok sağlam gazlardasın umarım hakkını verirsin civic in ama dedim yaa biz aile arabası olarak kullandık astra gsı ise hep gözümüzde safkan yol aracıydı bunun ağırlığı yeter sanırım.

yazık buyuk hata etmıssınız. extraq bı gazım yok neyse o :good:

dragon' Alıntı:
eker? şu soğuk günleri atlatalımda bi bakalım ne nasıl ekiliyormuş :dinle:

souk sıcak .. sıze nAAssııll uyarsa artıkk..:rolleyes:

alpervectra-B' Alıntı:
volki bittimi olum rodajın.;)

600 km oldum kalldı 900 ama oburgun bodruma gıdıp gelecem sen bıttı gıbı say :D :D zaten arkasın sabaha yarısma gbı ısteıgı yok.. souk hava geccecekmiş.. sen gelecek haftacum.ctesı gıbı kupırı getır ama beklerim..

düşmedım zaten. aıleaarabası olrak ta kullanabılırsın ama yazık.potansıelı kullnmak lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri