10 Nis 2011 #21 astra_21 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Ocak 2011 Mesajlar 185 Tepkime puanı 0 Puanları 0 DarkMagic' Alıntı: Şu hondanın kırmızı arka planlı logoları gibi birşey yapsam astraya nasıl olur? Genişletmek için tıkla ... aracınızın renginede bağlı koyu bir renkse kırmızı kesinlikle hoş durucaktır
DarkMagic' Alıntı: Şu hondanın kırmızı arka planlı logoları gibi birşey yapsam astraya nasıl olur? Genişletmek için tıkla ... aracınızın renginede bağlı koyu bir renkse kırmızı kesinlikle hoş durucaktır
10 Nis 2011 #22 izmirlicem Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Kas 2008 Mesajlar 1,238 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 falcon_78' Alıntı: Comboda görmüştüm siyah üzerine şimşek kırmızı Genişletmek için tıkla ... logoda siyah üstüne arden mavi opc rengi daha hoş durur
falcon_78' Alıntı: Comboda görmüştüm siyah üzerine şimşek kırmızı Genişletmek için tıkla ... logoda siyah üstüne arden mavi opc rengi daha hoş durur
12 Nis 2011 Konuyu Başlatan #23 DarkMagic Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2010 Mesajlar 3,625 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Jelatini doğru düzgün kesemedim logoya göre karman çorman oldu