Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özdemir Tuzla Öğretmen evinden yer ayırttım. Uçak yerine araba ile gelmeyi düşünüyorum. Gelmişken jant ve navigasyon işini halledebilirsem şahane olacakOGOKTAS link' Alıntı:Yavuz Haftaiçi konuşalım Atatürk Havalimanına gelirsen ve saatler uyarsa alırım dilediğin yere bırakırım, tekrar hayırlı olsun
Kardeşim Teşekkürler. Beyaz zaten ayrı bir güzel nasip olursa o eksiklikleri tamamlayıp yola devam edeceğizScrapercar link' Alıntı:Abi hayirli olsun sedan oldugu icin sport olmasada cok bisey farketmiyor, navi ve jantla olay biter zaten. kazasiz belasiz kullan insallah beyaz sedan çok şık duruyor ozellikle arkadan![]()
Çok teşekkürlerfarselem link' Alıntı:Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.
Teşekkür ederim. Çok sağolun.ttt35 link' Alıntı:Hayırlı olsun .kazasız belasız sürüşler
Teşekkürler Emre. Evet mesajlarını aldım kardeşim.spitemre link' Alıntı:Yavuz özelden yazmıstım tekrardan hayırlısı olsun kardesım
Teşekkür ederim mustafa. Bir donanımı da ben tamamlamadan olmazmadmax50 link' Alıntı:Yavuz hayırlı olsun, edition macerasına devam![]()