astra radyatör suyu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qaradavut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Q

qaradavut

Bilgi Girilmemiş
selam arkadaslar astra cdti var bende 2008 bugun radyatore su ekledım yol bılgısayarında sıvı sogutma sevıyesı ısaretı cıktı ama sanırım bıraz cızgının ustunde fazla koydum bı sorun olurmu sorun olursa nasıl bosaltabılırım onu acıl yardım edermısınız yarın yola cıkıcak araba

fazla suyu atar korkma....

atar biryerlerden. sorun olmaz...

sorun suyu cok eklemen deyilde neden su eksiltmis asil sorun orda benim radyatör delik cimisti da

Bende de var aynı sorun,eksiltme yok,seviye de tamam ama her kontak açışımda "sotucu.sıvı.du" hatası veriyor..

selam arkadaslar astra cdti var bende 2008 bugun radyatore su ekledım yol bılgısayarında sıvı sogutma sevıyesı ısaretı cıktı ama sanırım bıraz cızgının ustunde fazla koydum bı sorun olurmu sorun olursa nasıl bosaltabılırım onu acıl yardım edermısınız yarın yola cıkıcak araba

Bende de var aynı sorun,eksiltme yok,seviye de tamam ama her kontak açışımda "sotucu.sıvı.du" hatası veriyor..

Hatırlatma: 01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Geri