Astra performansından Şİkayetçiyim Yardım !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fb1907' Alıntı:
25.01.2007 tarihinde Erzurum opel servisi işletmecisiyle konuştum böyle bir avans ayarının yapılmadığını yani 2000 astralar için diyorum onların elektronik olarak kendileri ayarladıklarını söylediler atikliğinin düşme sebebininse Erzurumdaki hava-rakımdan dolayı olduğunu istanbul vs.. memlekette oksijen oranı yüksekliğinden daha atik ve az yakarmış arabalar onun için budurumda hiç birşey yapılamayacağını söylediler haberiniz olsun iyi akşamlar arkadaşlar

ya böyle saçma sapan konuları bi kişiden duyupta telaşa kapılmayın yaw.olurmu öle şey.100 hp bi araba ilk defa bindinsen güzel gelir zamanla alışınca sana gitmio gibi gelir.her insanda olan şeyler.takmayın bu saçma sapan motor yakar ne biliyim rolanti falan saçmalıktan ibaret siz bunları kaale almayın yaw.tamam rakım biraz önemli ama yok mtor yakar vs şeyler saçmalık.sadece oksijen oranı az olan yerde araba aynı servisin söylediği gbi çok oksijen çekemediği için biras performasn kaybına urayabilir.kafanıza takıcak hiçbi durum yok.para harcamayı boşverin gönül rahatlığı içinde binebilirsiniz.

frenden gelen ince seste yetkili serviste deiştiyse eğer.garantilidr zaten gidip yeniden ücretsiz kontrol ettirebilirsiniz,eğer özel servis ise orj balata olmayabilir.ama çok önemli bişey deil.sesten başka zararı pek olmaz bide olursa jantları biras tozdan dolayı erken siyah yapar o kadar.

volkanx' Alıntı:
Astralar tam torku 3000 devirden sonra verir o yüzden alt devirleri biraz cansızdır ve bu bütün astralarda böyledir 3000 den sonra canavar kesilir zaten...

+1988 :good: canavarki ne canavar birde atiklikte sanirim silindir hacmicok önemli ben bizim astrada (98) (1.6 litre) kalkarken atiklik pek hissetmiom ama 97 omega ya bindigimde ilk kalkista koltuga yapisiorum cünkü omega 2.0 litre birde valve da önemlimi bu atiklkte ? saygilar

Bence acik hava filtresi tak eksosu katalizatörü sök direk eksoz baglat remus iyi bir eksoz cikisi taktir kisadan da bir cip eklet bak sen performansa erzurummus pehhh bas gaza erzurumlu :D

tamam alper kardeş sen daha biliyosun aydınlatırsın bından sonra bilgilerinle bizi

ya peki opelin türkiyenin her yerine aynı araçları yolladığını düşünürsek ayarların tutmadığı bölgelerde motorların yanması gerekir eğer bu mantkla bakarsak böyle bişey olmadğına göre bnce yanlışbi teşhis bu

kullanılan yakıtında etkisi var diye düşünüyorum, geçen yaz ben de ardahana gitim,malesef doğudaki benzin kalitesi çok düşük, o bölgeye gelip benzin aldığım zaman araç gaz pompalamadan çalışmaz oldu, silkeleme ve gaz yemmeme gibi problemleri yaşadım ve bunu sadece astrayla değil başka arabalarda da gördüm. ne zamanki dönüş ylunda içindeki benzin temizlendi, araç kendine geldi, oralarda, bence yakıt aldığın istasyonu değiştir öyle dene heleki oralardaki hiçbilinmedik firmalardan delta kort vs uzak dur derim.

Hava Debimetresi Toz-Topraktan dolayı duyarlılığını kısmen yitirmişse aynı anlattığınız gibi alt devirlerde motoru sağırlaştırır..parçayı söküp balata spreyi tarzı temizleyicilerle yıkamak ve kurutmak zaman zaman çözüm olabiliyor..

Selamlar... Dostlar arkadasında soyledigi gibi her tarafa gonderilen aracalar rakımın bi rolu olsada hissedecegimiz zaqnnetmiyorum yarıca insan psikolojik olarak ib seyden kıllandıysa yada uzerine dusuyosa paranoya haline geliyo... Zaten spor bi arac degil sonucda boyle arabalarda konfor aramak daha dogru olur, ayrıca opel ecotec motora gecdi atiklik eski hırcınlık kayboldu bunuda eklemek isterim bilmem katılırmısınız... Kardes dedidin gibi bas gaza erzurumlu bence aracanın duzenli bakıma goturuyosan dert etcek hicbisey yok... avans mavans bunlar gecmisde kaldı... :D

Not: Aracım 2000 model 2005de tarfige çıkmış 133.000 km de ve tüm bakımaları yapılmış durumda

araç 5 yıl boyunca yatmış mı öylemi anladım?

Geri