Astra performansından Şİkayetçiyim Yardım !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gokalp' Alıntı:
ilk defa duyuyorum olmaz bn ce böle bişey ama neyse:D

Şimdi benim düşüncem şu eski arabalarda rakım ayarı avans ayarıydı avansı şaşan araçlar çok yakar ve boğulurlardı şimdi burdaki rakım istanbuldan çok yüksek yani eğer otomotik alğılayıp kendisi rakımını ayarlıyorsa sorun yok ama alğılamıyorda buranın rakımını ayarlatmamız bilğisayara sokmamız gerekiyorsa haklı

Selçuk senin dediğin kadar büyük bi tehlike yoktur heralde kardeş.Motor yakacak kadar araba afallamaz zannetmiyorum. Ama şu gerçek ki yakıt patlama için ihtiyaç duyduğu oksijeni 2000 m rakımda yeterince bulamıyor. Buna bi de kış mevsiminin karbonmonoksit gibi ilave gazlarını düşünürsek Erzurumun kışında aracın performansının düşmesi normal. Zaten bunu diğer marka sahipleri de doğruluyor burda. S.A.

hakanbey' Alıntı:
Selçuk senin dediğin kadar büyük bi tehlike yoktur heralde kardeş.Motor yakacak kadar araba afallamaz zannetmiyorum. Ama şu gerçek ki yakıt patlama için ihtiyaç duyduğu oksijeni 2000 m rakımda yeterince bulamıyor. Buna bi de kış mevsiminin karbonmonoksit gibi ilave gazlarını düşünürsek Erzurumun kışında aracın performansının düşmesi normal. Zaten bunu diğer marka sahipleri de doğruluyor burda. S.A.

Şimdi sorun şu benim gidip serviste bilğisayara sokturmam şartmı değilmi yoksa arabam kendisimi alğılayıp ayarlıyor

25.01.2007 tarihinde Erzurum opel servisi işletmecisiyle konuştum böyle bir avans ayarının yapılmadığını yani 2000 astralar için diyorum onların elektronik olarak kendileri ayarladıklarını söylediler atikliğinin düşme sebebininse Erzurumdaki hava-rakımdan dolayı olduğunu istanbul vs.. memlekette oksijen oranı yüksekliğinden daha atik ve az yakarmış arabalar onun için budurumda hiç birşey yapılamayacağını söylediler haberiniz olsun iyi akşamlar arkadaşlar

tabii ki arkadaşım.bu forumda gördüğüm tek sorun bazılarının kendi kendini otorite ilan edip saçma sapan yorumları.bilmiyorsan atmayacan.yanlış bilebiliriz hepimiz hata yapabiliriz ama emin olmadan da atmamakta fayda var diye düşünüyorum.

selcukreis035' Alıntı:
toprağım ilk önce hoşgeldin bende erzurumluyum ama izmirde oturuyorum motor ile sorunlar benden sorulur bu sitede şimdi geleyim sorularına kardeş sen istanbulda yaptırmışsın en son motor rolanti ayarını hiç düşünmeden o arabaya bilgisayara sokup rolanti ayarını yaptırman lazım istanbultaki rakımla erzurumdaki rakım yani yükseklik aynı değil motoru yakabilirsin onun için senin acil o arabayı bilgisayarra sokman gerekiyo bütün sorunun bundan kaynaklanıyo arabanın veriminin düşmesi bundan dolayı pistonları daha fazla zorlamadan acil bilgisayarra sok arabanı
söyledıklerının çoguna katılmıyorum dostum. kanımca yanlıs bılgı bunlar

benim astra da ilk kalkışta hantal.Sanırım bütün bu model astralarda aynı sorun var.Kasadan mı başka bişiden mi bilmiyom.

Arkadaşlar Astralar Yeterli Devir Verilirse Kesinlikle Kalkişta Hantal Olmamasi Lazim. Astra Normalde Atik Arabadir, Eğer Sorun Yoksa Tabi.

Astralar tam torku 3000 devirden sonra verir o yüzden alt devirleri biraz cansızdır ve bu bütün astralarda böyledir 3000 den sonra canavar kesilir zaten...

tamam kusura bakmayın ama astranın 2000 model olduğunu unuttum ben ondan dolayı

Geri