astra nın ii bağırması icin ne marka hava filtresi ve egzos önerirsiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Marşan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Marşan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ya hava filtresi ve egzos taktırıcam ama bi türlü karar veremiorm ama egzosun sık hava filtresinin arabadan karizmatik bi ses cıkarmasını istiorm ne önerirsiniz?????

ya arabama egzosla hava filtresi taktırmak istiorm ama daha karar veremedim egzosumun şık bise olmasını istiorm ve hava filtremin de astramdan karizmatik bi ses cıkarmasını istiorm bna ne önerirsiniz kardeslerm bekliorm????

bence kaliteli bi fava filtresi faazlasıyla gorur işini

abi kaliteli de bi marka fln versen bn hic bilmiorm

k&n ben kullanıyorum ve 3000 devirden sonra çok tatlı bir ses veriyo tavsiye ederim

İyi bağırmasını istiyorsan en geçirgeninden, en dandiğinden sünger bir hava filtresi alıp tüm egzost sistemini iptal ederek düz bir boru çekersen eşek gibi anırır araba.Ama performans istiyorum dersen ve ses almakta da ısrarlıysan K&N, Pipercross, Green, Hp Raid iyi filtrelerdir.K&N cotton ve yağ'dan oluştuğundan bakımı daha zordur, o yüzden sünger filtre tercih edebilirsin.Son susturucu olarak da Sebring ve Supersprint baya iyidir, HKS, Remus, Magnex vs. gibi diğer markaları da tercih edebilirsin.

Marşan' Alıntı:
ya arabama egzosla hava filtresi taktırmak istiorm ama daha karar veremedim egzosumun şık bise olmasını istiorm ve hava filtremin de astramdan karizmatik bi ses cıkarmasını istiorm bna ne önerirsiniz kardeslerm bekliorm????

kulağını çekip gazeteyle terbiye ediceksin....:D

bunun dışında skyeye den şaşma bu konularda.

ya arkadaşım bnde k&n filtre taktırıcam ama bn orta susturucuyu da değiştriem yada orta susturucunun içinden elyaf aldırmayı düşünüoorum bu konuda ne yapabilirim sizce elyaf aldırmak ı yoksa orta susturucuyu değiştirmek mi

xxx' Alıntı:
ya arkadaşım bnde k&n filtre taktırıcam ama bn orta susturucuyu da değiştriem yada orta susturucunun içinden elyaf aldırmayı düşünüoorum bu konuda ne yapabilirim sizce elyaf aldırmak ı yoksa orta susturucuyu değiştirmek mi

Orta susuturucuyu performans amaçlı değiştirmek istiyorsan mevcut egzost sistemindeki çapta düz bir boru kullan ancak ses oldukça artacaktır...

orta susturucuyu iptal edersen polislerle sorun yaşıya bilirsin aşırı derece homurtulu olur araba bayaa bayaa fazla bagarır en güzeli piper cross bi filtre kiti we sebring egzos derim ben

Geri