JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra mı sattım Insignia aldım :)
Ynt: Astra mı sattım Insignia aldım
Tolga KARACA link' Alıntı:
Sağol Doğancım, Allah sana BMW'ler, Mercedes'ler nasip etsin inşallah.
Sende sağol Tolgacım bu güzel dileklerin için.
GNSpower link' Alıntı:
Sende sağol Tolgacım bu güzel dileklerin için.
Tembel kişiliğimi tecrübe etmiş olman sayesinde "ben üşenip yazmadım sen tamamla" muhabbetimizin geldiği nokta budur işte!..
Tembel kişiliğimi tecrübe etmiş olman sayesinde "ben üşenip yazmadım sen tamamla" muhabbetimizin geldiği nokta budur işte!..
Evet, dostluğumuzun varacağı noktalar için bir mihenk taşıdır bugünler. Çok mihenklidir bugünler.
Abi şimdiden hayırlı ugurlu olsun maşallah seçimin çok güzel olmuş sende geçtin otomatik kervanına herhalde araç gelınce detayları beklıyoruz
Tolga bey hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın inş.
GNSpower link' Alıntı:
Evet, dostluğumuzun varacağı noktalar için bir mihenk taşıdır bugünler. Çok mihenklidir bugünler.
Senle çok günler paylaştık be.
İyi dilekler için teşekkür ederim arkadaşlar, otm Insignia ile de iyi Balıkesir - Trabzon yapılır hee greatt
Hayırlı olsun.
İyi dilekler için teşekkür ederim arkadaşlar, otm Insignia ile de iyi Balıkesir - Trabzon yapılır hee greatt
İstanbul'a gel bari.
Tolga Hocam hayırlı olsun güle güle kullan