Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun Tolga Bey, bence mantıklı bir seçim yapmışsınız. Fotoğrafları dört gözle bekliyoruz.
Siz de opel'e başlayıp bırakamayanlardansınız
Babam 18 senedir OPEL'den vazgeçemedi corsa, vectra, zafira, astra derken sanıyorum birkaç sene içerisinde ona da bir insignia alacağız Ben de dolayısıyla opel içinde büyüdüm ve direk opel ile başladım devamı da gelecek umuyorum
Sayın Karaca, yeni Insignia ile tanışacağınız Active Select'in okşayan ve kucaklayan dünyasına hoş geldiniz. Konforlu yolculukların sık sık benzin istasyonlarında son bulacağı "Ulan 90.000 lira kardaydım ama 1.5 senede benzine verdiğim farkta 90.000 lira, neler oluyor, niye C serisi almadım ben lan?" diyerek kendinize elit sorular soracağınız zenginler klubünde ayrıcalıklar sizi bekliyor. Porsche gibi yakmanın Opel gibi gitmenin dayanılmaz keyfi sizin de kısa sürede vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak.
Active Select, arabanızın size karşı en aktif hali.
Tolga Hayırlı olsun kardeşim, güzel seçim önceki aracımdı insignia ve hala burnumda tüter şunu söyleyebilirim eğer yakıt sıkıntı yaratmaz ise o araç tam bir bağımılılık yapar.
Tolga Hayırlı olsun kardeşim, güzel seçim önceki aracımdı insignia ve hala burnumda tüter şunu söyleyebilirim eğer yakıt sıkıntı yaratmaz ise o araç tam bir bağımılılık yapar.
Hayırlı olsun Tolga abi... Bizim hanım da 3.20cd aldığımızda "bunun iki kapısı var salakmısınız bu kadar parayı bu arabaya mı verdiğiniz üstelik arkada camları yok bunalıyorum ben!!" dediğinde dumura uğramıştık.. Hala binmiyor arabaya Astra ya aşık o