Astra Lastik Değişimi

krizantems

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlarda bende 2004 model astra var. 37000 km de ön lastikler mahvolmuş durumda. köşelerinde yarıklar oluşmuş. sadece önleri değiştirmeyi düşündügüm için üzerindeki lastiklerin aynısından alıcağım. benim sorum lastik fiyatları ne kadar? birde benim lastikler 37000 km aşınması normal mi?

evet normal lastik olarak hangi marka ise onun sitesine gir
bayilerden fiyat alırsın yakın bir bayi bularak

Marka, model ve ölçü bilgilerini verirsen daha çok yardımcı oluruz.

normal değil. rot ayarına girmeli

arkadaş sana bir tavsiyem var benim arabada 2004 ve 37000 km de. geçenlerde lastikçi arkadaşa uğradım ve bana bu lastikler 4 yıllık olmuş değiştir bunları dedi.
aslında lastiğin dişleri iii ama yanaklarda sanki kılcal çatlaklar oluşmuştu.
beni idare eder dedim ve yola devam ettim.
10 gün önce otobanda sakarya tarafında arka sağ lastik gümledi
arabadan indim ve baktımki lastik yanaktan gümlemiş kocaman bi delik açılmış. hemen arkadaşa uğradım ve 4 tane sıfır michelin lastik taktırdım.
lastikler+balans ayarı+nitrojen dolumu tamamına 570 ytl verdim 6 taksit halinde
eski lastiklerim DUNLOP tu micheline geçince arabadan gelen yol sesi bile yarı yarıya azaldı. ayrıca sürüşüde son derece konforlu
lastiklerin orjinal ebadı 195-60-15

Lastik işiyle uğraşan biri olarak michellin dan şaşma derim.

Lastik işiyle uğraşan biri olarak michellin dan şaşma derim.
bridgestone turanza er300 icin de mi aynı karsılastırma sonucunu savunuyorsunuz mıchelın daha mı ıyıdır yanı?

Bence sadece önleri değil 4 lastik değiştirmen sürüş güvenliği açısından daha doğru olur. Birkaç sene önce bende sadece önleri değiştirdim, araç hafif kaygan bir yolda viraja girerken arkadan kaydı ve gümmm..

Geri