Astra Kumandadan Camları Kapatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ikokci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
I

ikokci

Bilgi Girilmemiş
2005 model astra Classic 1.6 aracımın camlarını kumandadan kapatabilmem için ne yapmam gerekli? Bu şekilde camları kumandadan kapatma işini yapan var mı? Bu sistem için ayrı bir aparat gerekiyor mu? Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum. Ben istiyorum ki araçtan indiğimde kapıları kumandadan kilitlediğimde camlarda otomatik kapansın. Basit bir şekilde halledilebiliyorsa yaptırmayı düşünüyorum. Teşekkürler

2005 model astra Classic 1.6 aracımın camlarını kumandadan kapatabilmem için ne yapmam gerekli? Bu şekilde camları kumandadan kapatma işini yapan var mı? Bu sistem için ayrı bir aparat gerekiyor mu? Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum. Ben istiyorum ki araçtan indiğimde kapıları kumandadan kilitlediğimde camlarda otomatik kapansın. Basit bir şekilde halledilebiliyorsa yaptırmayı düşünüyorum. Teşekkürler

bahsettiğiniz şeyi yapmanın birkaç yolu var. birncisi normal bi alarm taktırarak ki aracınızda orjinal alarm yok sanıyorum bunu halledebilirsiniz. diğer yol ise ki bundan emin değilim tech 2 ile veya far düğmelerinin arkasındaki bi kablonun birleştirilmesiyle yapılabildiğini duymuştum doğruluğundan emin değilim forumdaki konuyu bilen arkadaslar yardımcı olacaktır.

evt alarm taktırarak çok rahat çözersiniz hem aracınız korunur hem anahtarınızı sustalı yapabilir hemde camları kilit tuşu ile yukarı kaldırabilirsiniz ;)

aracımın kontağını kapatmadan cam düğmesine sürekli basıp çekince (2-3 sn gibi) cam kapanmaya devam ediyor. yani cam sürekli algıladığı için kapatmaya devam ediyor. arabamda desi alarm da var. acaba bir küçük oynamayla usta tarafından tabiki. alarm devresine bağlanıpta camlar otomatik kapanma yapılabilir mi?

mümkün tabiki :)

tech2 ve bi kaç kablo yardımı ile 20 ytlye yapılıyor özel serviste :D

benim bildiğim kadarıyla her araca olmuyo tech 2 ile

bizim arabada DESİ alarm war.. kapıları kumandadan kitleyince camlar da otomatik kapanıyo....

İlginiz için teşekkürler. Amacım alarm taktırmadan bu işi halledebilmek. Sonuçta araçta 4 cam otomatik, kaldırma modülü vs. gerek yok, acaba tech2 cihazı ile böyle bir tanımlama yapılabilir mi? Dışarıdan anahtarla kapıyı kilitledikten 2-3 saniye sonra sonra camlar kapanıyor, bu iş kumandaya da tanımlanabilir diye düşünüyorum. Servise gidince bu olayı sormak istiyorum. Tabiiki siz kullanıcılearın tecrübeleri benim için daha önemli.

Geri