Astra J Stop Etme Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OKAS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OKAS

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba ;

2013 model LPG li 65.000km de aracım ,nadiren de olsa yolda giderken araç soğukken stop ediyor , ısınınca böyle bir problem olmuyor. Aklıma sübaplardan böyle bir sıkıntı olabileceği geldi ancak Bosh serviste kompresyon testi yaptırdığımda tüm pistonlar hepsi eşit ve 17 Bar çıktı , ateşleme ile ilgili bir sıkıntı desem araçta herhangi bir tekleme veya rölanti düzensizliği de yok , konu ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum.

Benzinli kullanımda da aynı sıkıntı oluyor mu?

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LPG ayarlarına baktirdiniz mi?
Yolda giderken nasıl stop ediyor? Motor yukteyken olacağını zannetmiyorum. Motor rölanti devrine dusunce, vites boşa alınınca oluyordur tahminim.
LPG ustaniza bunu söyleyin.

LPG ayarlarına baktirdiniz mi?
Yolda giderken nasıl stop ediyor? Motor yukteyken olacağını zannetmiyorum. Motor rölanti devrine dusunce, vites boşa alınınca oluyordur tahminim.
LPG ustaniza bunu söyleyin.

vites degistirirken veya bosa aldigimda oluyor. Gaza gectiginde zaten olmuyor benzindeyken oluyor.

Lpg yi iptal edip (sigortasını çıkarıp) deneyin. Düzelirse yeniden lpg ayarı yaptırın. Devam ederse benzin pompası ve filitresini degistirin.

sabahları soğukken oluyorsa ve ısınınca olmuyorsa subaplardan kaynaklanıyor ben de 85.000 km de oldu debriyaja basınca rölanti düşüp stop eder ilerledikçe sabahları daha çok stop eder subap değiştirdim sorun tamamen düzeldi

sabahları soğukken oluyorsa ve ısınınca olmuyorsa subaplardan kaynaklanıyor ben de 85.000 km de oldu debriyaja basınca rölanti düşüp stop eder ilerledikçe sabahları daha çok stop eder subap değiştirdim sorun tamamen düzeldi

subaplar icin kopresyon basinclarini olcturdum herhangi bir anormallik yok

Sorunu çözebildiniz mi ? Aynı sorunu bende yaşıyorum

Geri