ASTRA J SEDAN RENK :)

blackbela

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Cvp: ASTRA J SEDAN RENK :)

atroid gri, bende 1.3dizeli vardı nisanda sattım neptün maviyi aldım, bence en güzel astra renklerinden biri

ofer' Alıntı:
atroid gri, bende 1.3dizeli vardı nisanda sattım neptün maviyi aldım, bence en güzel astra renklerinden biri

Asteroid gri demi ? Tmm sağolasın aynen en iyi bu renk yakisiyor bence ?

asteroid gri evet :)

:D :D

Bnm aracimda neptün renkte astroid gri bakiyordum ama neptün görünce vuruldum desem yeridir ikiside güzel renkler

Bende ilk olarak Neptün Mavi düşünmüştüm çünkü çok güzel görünüyor ve araç ben burdayım diyor. Ama biraz koyu renk olması ve çabuk kirlenmesi gibi nedenlerden dolayı beyaz renk alacak gibiyim. Gerçi bayide hangisine karar kılarım bilemiyorum :)

Beyaz kaba duruyor daha ince hatlı arabalara göre bence. Neptün mavi baya güzel ve arabanın tipi gerçekten de eskimiyor o renkte. Yani bana göre :D

mcnpl4' Alıntı:
Beyaz kaba duruyor daha ince hatlı arabalara göre bence. Neptün mavi baya güzel ve arabanın tipi gerçekten de eskimiyor o renkte. Yani bana göre :D

Aslında bende Neptün Maviyi çok beğeniyorum fakat temiz görünmesi, çizikleri ve güneş yanığını belli edeceğini söylediler bende beyaz renge yöneldim. Beyaz sanırım daha avantajlı bu konuda. Ama arabayı da Neptün mavi gösteriyo gerçekten :-)

Geri