Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmayan bir sorunu illaki var mı diycez yani. teyp kapalı kulaklarım da iyi işitir ruzgar sesi problemi yok. Ruzgar sesi problemi olupta çözenlerde vardı. davlumbazın ordaki fitillerden kaynaklanıpta bu sorunu giderilen kullanıcılar var.çağlar 52 link' Alıntı:Rüzgar sesi için son cevapları evet rüzgar sesi var dikiz aynası ve yapılcak hiçbirsey yok cevabıyla karşılasıyosunuz....bu arada opelin kabul ettiği rüzgar sesini lütfen benım aracımda yok dıye nıtelendirmesek dogru olur.(müzık acık olabılır hassas olmayabılır kulakları az işitıyo olabılır vs)saygı duyuyorum sadece..
Arkadaşlar,
Cevaplarınız için teşekkürler. Ben de geçtiğimiz hafta servise gittim.
Yanımdaki usta aynen "arabaya vuran hava - rüzgarın sesi" olduğunu söyledi. Çok canım sıkıldı, beklentim bu kadar ses gelmemesiydi aracı alırken. Biraz tartıştık hatta.
Daha sonra müdürleriyle konuşup test aracını denemeye çıktık, alet 1,6 FSI otomatik vites Golf 6 idi.
Onda da aynı ses gelince, içim biraz rahatladı ama yine de daha iyi bir aerodinamik beklerdim Golf'ten.
En ilginci ise bu sesin bu kulüpte hiç dile getirilmemiş olması, belki de ben gürültüye biraz hassasım. Gerçi usta da günde 6-7 kere gürültü, ses testine çıkıyoruz dedi müşterilerle!
NewPa1n link' Alıntı:......nekadar araçları dışardan görüp" bak golf hiç sorun yok keşke alsaydım" desekte onlarda belki aynı şeyi bizim hakkımızda düşünüyorlardır.....