astra j radyo problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sercan74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sercan74

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

Aracım 2016 astra j sedan ve istanbulda yaşıyorum ancak şehir içinde radyo çok cızırtı yapıyor.(sanki az çekiyormuş gibi)
Bu sorunu yaşayıp çözüm bulanlar yardımcı olabilir mi ?

Merhaba,

Aracım 2016 astra j sedan ve istanbulda yaşıyorum ancak şehir içinde radyo çok cızırtı yapıyor.(sanki az çekiyormuş gibi)
Bu sorunu yaşayıp çözüm bulanlar yardımcı olabilir mi ?
Aynı sorun bendede var..Anteni bile değiştirmeyi düşündüm..

balıksırtı anten mi var

normal anten var

caresiz

ben anteni uzattım yeni anten aldım olmadı internetten 12 volt anten sinyal yükseltici aldım gene olmadı hatta ses iyice bozuldu

eğer üstünde orijinal gelen teybi değiştirip ekran falan takmışsanız bu sorun oluyor.. takılan ekrandan kaynaklı..

Bugun olayı cozdüm gibi antenin elektirik kablosona bağlantı yapılmamış bu yüzden multimedya taktıranlar bu sorunu yasıyor cozumu var bence yarın en ucra yerletrde deneyip radyonun cekişii hoşuma giderse resimli anlatırım burdan

Cözüm budur

Arkadaşlar multimedya taktırdıysanız anteniniz cekmiyor ise montajı yapan usta anten bağlantısını bağlamamış demekki dün ben inretnetten bir arkadaşın sayesinde o paylaşmış denedim benimki düzeldi sizde yapın düzelir şahane oldu.
öncelikle resimdeki aracın orjinal soketinde sol tarafında antene giden kırmızı kablonun yanında yeşil içi sarı kablo var ona multimedyanın soketinin kablosundan cıkan ucu boş mavi kabloyu bağlayın işlem tamamdır mavi kablonun ucunda ANT yazıyor zaten sol tarafında

resim bu arkadaşlar işaretledim mavi kaboyu resimdeki kabloyu sıyırıp buna bağlayın

mavi kabloyu resimdeki işaretlediğim kabloya bağlayın

Ekli dosyalar

• ASTRA J NİN ORJİNAL SOKETİ.webp
    ASTRA J NİN ORJİNAL SOKETİ.webp
    28.8 KB · Görüntüleme: 90
Üzerinde orijinal intellink cd600 teyp var. Sonradan multimedya sistemi taktırmadım.

Geri