Astra J Otomatik Şanzıman Acil özel servis önerisi Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hcb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hcb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar ;

bu gün aracın vites geçişleri için bir servise gittim bana 7 binlira fiyat çıkardılar. Şanzıman beyni arızalıymış, tamiri yokmuş, beyinle birlikte şanzımanda değişecekmiş.

Sorun ; vites geçişlerinde seri vites atıyor, az gaza basınca vitesi geri çekiyor.

Çözüm ; şanzıman beyninin tamiri yokmuş, beyin değişecek.

İsternette araştırdım biraz. bu beyinleri tamir edenler var. ama istanbul içi bulamadım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar

Hocam Gazintepte Metsan Elektronik var. Kargoyla calisiyorlar. Bence Turkiyenin en iyi firmalarindan biri. İslerinde gayet basarililar. Ozellikle sorunu bulup cozme konusunda. Arayin fikir alin derim. Motor beynini ben orda degistirdim cok memnunum.4-5 ay sikinti cekmistim.

Bu arada opel corsa motor beynini Metsan Elektronikte Tamir edemem dedi. Cunku corsalardaki beyinlerde kıl incelikte kablolar oldugu icin tamiri mumkun degilmis. Sanziman beyni konusunda fikrim yok arayip sorabilirsiniz.

istanbul içi kardeşim :D antep çok uzak. eyvallah

Antep bu konuda bir numara. Senin gidip gelmen gerekmez kargo var. Telefonla görüş gönder

Merhaba arkadaşlar ;

bu gün aracın vites geçişleri için bir servise gittim bana 7 binlira fiyat çıkardılar. Şanzıman beyni arızalıymış, tamiri yokmuş, beyinle birlikte şanzımanda değişecekmiş.

Sorun ; vites geçişlerinde seri vites atıyor, az gaza basınca vitesi geri çekiyor.

Çözüm ; şanzıman beyninin tamiri yokmuş, beyin değişecek.

İsternette araştırdım biraz. bu beyinleri tamir edenler var. ama istanbul içi bulamadım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar

bulabildinizmi?

Geri