Astra J ön direklerden gelen zırıltı sesini giderme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ikra71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ellerine sağlık..Opel Maşallah öyle bir malzemeden yapmış ki,saz gibi zırıldıyor bu parçalar..Biraz daha yumuşak malzeme kullansalarmış çok iyi olurmuş..Bu parçalara ufak bir parça temasında zırıldıyorlar genleşip çıtırdıyorlar..

Hocam eline sağlık :) vakit olsa da bende uğraşsam :cool:

Teşekkür ederim Ben hem bu seslerden rahatsız oluyorum hem de sökme işini çok seviyorum, bir şeyler tamir edince de çok mutlu oluyorum;)

• Beğen
Tepkiler: Hasip
Avatarımdaki aracı alalı 7 ay olduğundan mıdır nedir daha hiç bir sesle (trim sesleri dahil) karşılamadım (depo doluyken bilhassa geri viteste çalkantı sesi hariç) Şimdilik gayet memnunum.

Avatarımdaki aracı alalı 7 ay olduğundan mıdır nedir daha hiç bir sesle (trim sesleri dahil) karşılamadım (depo doluyken bilhassa geri viteste çalkantı sesi hariç) Şimdilik gayet memnunum.
Anlaşılan siz aracınızı hiç Uzun Yolda kullanmamışsınız. Umarım hiçbir ses duymazsınız ama öyle tahmin ediyorum ki Yakında bu paylaşımları ararsınız.;)

@ikra71 hocam maşallahın var döktürmüşsün yine tebrikler.

@ikra71 hocam maşallahın var döktürmüşsün yine tebrikler.
Bu tür ince işlerle uğraşmayı çok seviyorum. Umarım birilerine faydalı olur. Bu arada videoyu çekerken radyoda Ajda Pekkanın şarkısı da kayda girmiş bunun yüzünden telif hakkını ihlal ettiğim yönünde youtube dan uyarı mesajı geldi. Bu yüzden yayından kalkabilir. Kalkarsa o kısmı kesip yeniden yayınlarım artık.

Sitemizde Medya Galeri bölümünede ekleyebilirsiniz hocam.

• Beğen
Tepkiler: ikra71
Anlaşılan siz aracınızı hiç Uzun Yolda kullanmamışsınız. Umarım hiçbir ses duymazsınız ama öyle tahmin ediyorum ki Yakında bu paylaşımları ararsınız.;)

Araç şu anda 19 bin km de ve ben 7-8 bin km sini uzun yolda kullandım. Benimki şimdilik sessiz araç. İstenmeyen seslerde ana etkenin üretim hatasından ziyade, aracı hor kullanma, değiştirilmesi gerekiyorsa orijinal parça kullanmama, kaza yapma, aracın yaşlanması vs. olduğunu düşünüyorum.

Geri