Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra J ön direklerden gelen zırıltı sesini giderme
Ellerine sağlık..Opel Maşallah öyle bir malzemeden yapmış ki,saz gibi zırıldıyor bu parçalar..Biraz daha yumuşak malzeme kullansalarmış çok iyi olurmuş..Bu parçalara ufak bir parça temasında zırıldıyorlar genleşip çıtırdıyorlar..
Avatarımdaki aracı alalı 7 ay olduğundan mıdır nedir daha hiç bir sesle (trim sesleri dahil) karşılamadım (depo doluyken bilhassa geri viteste çalkantı sesi hariç) Şimdilik gayet memnunum.
Avatarımdaki aracı alalı 7 ay olduğundan mıdır nedir daha hiç bir sesle (trim sesleri dahil) karşılamadım (depo doluyken bilhassa geri viteste çalkantı sesi hariç) Şimdilik gayet memnunum.
Bu tür ince işlerle uğraşmayı çok seviyorum. Umarım birilerine faydalı olur. Bu arada videoyu çekerken radyoda Ajda Pekkanın şarkısı da kayda girmiş bunun yüzünden telif hakkını ihlal ettiğim yönünde youtube dan uyarı mesajı geldi. Bu yüzden yayından kalkabilir. Kalkarsa o kısmı kesip yeniden yayınlarım artık.
Araç şu anda 19 bin km de ve ben 7-8 bin km sini uzun yolda kullandım. Benimki şimdilik sessiz araç. İstenmeyen seslerde ana etkenin üretim hatasından ziyade, aracı hor kullanma, değiştirilmesi gerekiyorsa orijinal parça kullanmama, kaza yapma, aracın yaşlanması vs. olduğunu düşünüyorum.