Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları
Dostum benim aracımda cd 400 var; aynı cihazı ben taktırsam direksiyon kontrollerini kullanabilir miyim? Bir de bluetooth ile telefonla konuşurken karşı tarafın sesi bana araç hoparlöründen mi yoksa navimaster cihazının hoparlöründen mi gelecek?madmax50 link' Alıntı:Navimaster takalı 10 gün oldu. Parasına göre çok iyi bir cihaz ama cihazın kendi müzik çaları rahatsız ediyor beni. Klasörler arası dolaşımda cihaza uzanıp dokunmatikle işlem yapılabiliyor. Direksiyondan gezinme olmadığı için trafikte çok ciddi güvenlik sorunu oluşturuyor. Geçen hafta önümdeki araca çarpıyordum şarkı değiştireceğim diye. Artık araç hareket halindeyken oynamıyorum.
Diğer can sıkıcı durum sürekli ekrana gelen aux bağlantı prizi aktif uyarısı. En çok baktığım dış sıcaklık ise ekranda geçici olarak görünüyor. Cihazın menü yapısı kullanışsız. E-book, bluetooth gibi gereksiz kısayollar ana ekranda bulunuyor.
Direksiyondan müzik çalar kontrolü olsa eksiksiz bir cihaz olurmuş. Cihazın fiyatı tüm eksikliklerini unutturuyor.