Teşekkür ederim, çok da zor işler değil aslında. Neredeyse arabadaki herşey çekince geliyor, çıkartırken plastik tırnakların kırılmaması için biraz dikkat etmek gerekiyor hepsi bu. Ayak altı aydınlatma elektiriğini çakmaklıktan aldım. Çakmaklığı sökmek mümkün ve kolay ama kablo çekmek için klavuza ihtiyacınız var. (Klavuz olarak bisiklet fren teli kullandım) Hem sola hem sağa çekmelisiniz. Ben kablo olarak telefon kablolarını kullanıyorum, derli toplu oluyor.
Hazırda satılıyor ama önerim, çok fazla para harcamayın, istediğiniz renk şerit ledi alın, istediğiniz uzunlukta kesin, kablonuzu lehimleyin ve bağlantısını yapın.
İlk resimde arkada görebilirsiniz. Resimde beyaz kablolar ayak altı aydınlatmalara gidiyor.
Biraz derleme toplama daha yaptım. Çok boş vaktim olmadığından yukarıda yazdığım kablosuz şarj vb gibi işleri yapamadım henüz.
Sadece vites önü cep aydınlatma kısmını derleyip toparladım. Orta konsolu söktüm, çakmaklık plastik parçasını yerinden çıkardım, deliklerini açtım, şerit ledi iç taraftan yapıştırdım ve sonuç :