Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim aracın lastikleri Bridgestone potenza aceba bütün astra j lerde aynı marka lastikmi kullanılıyor. Bilgisi ve aracı olan paylaşırsa sevinirim.
Modele görede değişiyor. Bana continental sportcontact 3 lastikleri ile geldi. 4 markadan biri ile geliyor araç ben sordumda 180 beygir cosmo olanlarda continental ve michelin geldiğini söylemişlerdi. Sport ve enjoylar 4 markadan biri ile geliyor.
Ben almayı düşünmüyorum. Lastiklerin ıslak zemin performansı oldukça iyi. Kar yağsa 3 gün yağıyor en fazla o zamanda Honda HRV var onu kullanıyorum. Kış lastiklerin yol gürültüsünüde çekmemiş oluyorum.
Kar yağışı bol olan yerlerde düşünmeden almak lazım bu arada, yazdıklarımız yanlış anlaşılmasın. Zira 4 çeker aracıma kış lastiği takıyorum karlı yolda çok iyi tutuş gösteriyor. Ama yazlıklar varsa sağ sol yapa yapa gidiyor, arada ciddi fark var.