Astra J lastikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mukeala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mukeala

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim aracın lastikleri Bridgestone potenza aceba bütün astra j lerde aynı marka lastikmi kullanılıyor. Bilgisi ve aracı olan paylaşırsa sevinirim.

Hankook ve Michelin bol miktarda gördüm, Diğer markalarda illaki vardır

benim lastikler continental cotisportcontact 3

Modele görede değişiyor. Bana continental sportcontact 3 lastikleri ile geldi. 4 markadan biri ile geliyor araç ben sordumda 180 beygir cosmo olanlarda continental ve michelin geldiğini söylemişlerdi. Sport ve enjoylar 4 markadan biri ile geliyor.

anladım teşekkürler

Peki kış lastiği almayı düşünüyor musunuz?

Ben almayı düşünmüyorum. Lastiklerin ıslak zemin performansı oldukça iyi. Kar yağsa 3 gün yağıyor en fazla o zamanda Honda HRV var onu kullanıyorum. Kış lastiklerin yol gürültüsünüde çekmemiş oluyorum.

Kuşadası`nda kar yağmıyor yağmurdada dikkatli kullanıyorum işin gerçeği bir set lastiğe 1200-1400tl veremem.

Kar yağışı bol olan yerlerde düşünmeden almak lazım bu arada, yazdıklarımız yanlış anlaşılmasın. Zira 4 çeker aracıma kış lastiği takıyorum karlı yolda çok iyi tutuş gösteriyor. Ama yazlıklar varsa sağ sol yapa yapa gidiyor, arada ciddi fark var.

Lastikler ne kadar iyi olursa olsun azıcık yağmur yağdığında bile yol tutuşunda gevşeme olduğunu hissetiriyor.

Geri