Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra J Klimayı Çalıştırınca fan açıyor ve rolanti yükseliyor
Geçen gün rölanti de beklerken klimayı çalıştırdım denemek için. Fan seviyesini ben en üst kademeye getirdim ancak klima çalışınca aracın sarsıldığını hissettim. Bu sizce neden olmuş olabilir ? Bir de kışın buğu yapmasın diye fanı açınca direkt olarak en üst kademeyi kendi açıyor bunun nedeni ne olabilir ?
Otomatik klima varsa en üst kademeye alır ve havayı ölçüp otomatik düşer klimayı açınca motor fani devreye girer ve kompresör devreye girer iken araç sarsılır buda normaldir
Otomatik klima varsa en üst kademeye alır ve havayı ölçüp otomatik düşer klimayı açınca motor fani devreye girer ve kompresör devreye girer iken araç sarsılır buda normaldir
Tam otomatik ise olur benim kendi aracımdaki iklimlendirme özellikli klima benzer işler yaz kış havanın ısısına göre değişir yazları tam yüksek kademeye almaması lazım
Tam otomatik ise olur benim kendi aracımdaki iklimlendirme özellikli klima benzer işler yaz kış havanın ısısına göre değişir yazları tam yüksek kademeye almaması lazım