Astra j Klima Sıcak Üfelmiyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan postmix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

postmix

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracım astra j arkadaşlar.Ve henüz 900 km de ama aracın bir türlü sıcak klimasını çalıştıramadım. Motor ısındığında bile soğuk üflüyor.Saatlerce yol gidiyorum motor sıcaklığı 90 da ve klima tuşunu kırmızının sonuna getiriyorum üfleme hızınıda 4-5 gibi getiriyorum ama normal hava üflüyor sıcak gelmiyor. Dün servise bıraktım aracı az öncede aradım hala bulamamışlar sebebini..Aklım almıyor bu durumu.. Var mı bi fikri olan beyler ?

ilk defa duydum

bende ilk defa duydum hatta servisteki kaydı yapan arkadaşda öyle söylemişti.. Opelde bu işçilik bendede bu şans varken daha ne ilkler yaşarım Allah bilir...

bence klepesinde problem vardır. Siz kırmızıya doğru çevirseniz bile klepe doğru çalışmadığından sıcak havayı alamıyorsunuz. Ya da termostat problemi olabilir... Seri üretim aksaklıkları bunlar, canınızı sıkmayın, çözülmeyecek şeyler değil...

bence klepesinde problem vardır. Siz kırmızıya doğru çevirseniz bile klepe doğru çalışmadığından sıcak havayı alamıyorsunuz. Ya da termostat problemi olabilir... Seri üretim aksaklıkları bunlar, canınızı sıkmayın, çözülmeyecek şeyler değil...

Anladım kardeş bugünde yapamazlarsa senın bu yazdığını bi söyleyim bakim ustaya ne dicek..

Klepe su yolunu açar eğer klepede sorun olsaydı soğuk suyunda gelmemesi gerekmez mi ?

Klepe su yolunu açar eğer klepede sorun olsaydı soğuk suyunda gelmemesi gerekmez mi ?

opellerde musluk olmaz... PEtek önündeki klepe dışarıya veya içeriye verir sıcak havayı...

Geri