Astra j ile bodrum seyahati

oguzbaris

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2250 km yol kat ettim bu gezi de 500 km si ankara asvaltı arabanın ortalama hız 120 olarak yazdı ve yakıt ortalaması 8,0 di. yazdı
ankaradan bodruma normal gidiş gelişli yoldu onun için sürat yapamadım yaklaşık 800 km yol yaptım ortala hız 80 km yazdı yakt ortalaması da 6,7 di daha sonra 250 kmde bodrum çevresi tabii şehir içi gibi yaktı 8,0 di ortalama hızda 35 km di
daha sonrada borum dan istanbul (ayrıca bursa- gemlikte 25 km daha şehir içi dahil) yarı otoban yarıda gidiş gelişli yol hız ortalaması 90 dı yakıt otalaması da 8,0 di bu duruma göre
yakıt ortalaması 8,2
ortalama sürat 81
bu arada klima yolun % 80 inde açıktı bilginize

yanılmış olmayayım ama sanki biraz fazla uzun yol için oda araç yeni olduğundan herhalde

banada hıza göre yakıt tüketimi biraz yüksek geldi herhalde zamanla düşer

ben yolda bir ara 90-100 yaptım evet araba fabrika verisinin altına düştü hatta 4,9 bile yazdı fakat 100 arabanın içinde sanki gitmiyomuş gibi gelince mecburan 135 a kurdum crise kontrolü :)
aslında haklısınız araç 100 ün üstüne çıkınca çok fazla yakıyor izmir selatin köprüsünden geçince de bir ara bastım klma kapalı birazda tabii rampa vardı 210 u gördüm

2250 km yol kat ettim bu gezi de 500 km si ankara asvaltı arabanın ortalama hız 120 olarak yazdı ve yakıt ortalaması 8,0 di. yazdı
ankaradan bodruma normal gidiş gelişli yoldu onun için sürat yapamadım yaklaşık 800 km yol yaptım ortala hız 80 km yazdı yakt ortalaması da 6,7 di daha sonra 250 kmde bodrum çevresi tabii şehir içi gibi yaktı 8,0 di ortalama hızda 35 km di
daha sonrada borum dan istanbul (ayrıca bursa- gemlikte 25 km daha şehir içi dahil) yarı otoban yarıda gidiş gelişli yol hız ortalaması 90 dı yakıt otalaması da 8,0 di bu duruma göre
yakıt ortalaması 8,2
ortalama sürat 81
bu arada klima yolun % 80 inde açıktı bilginize
benim hesabıma gore
yakıt ortalaman: 7,6
ortalama hızınız yine 81 sizmi yanlıs hatırlıyosunuz yoksa ortalama yakıtı.

ben yolda bir ara 90-100 yaptım evet araba fabrika verisinin altına düştü hatta 4,9 bile yazdı fakat 100 arabanın içinde sanki gitmiyomuş gibi gelince mecburan 135 a kurdum crise kontrolü :)
aslında haklısınız araç 100 ün üstüne çıkınca çok fazla yakıyor izmir selatin köprüsünden geçince de bir ara bastım klma kapalı birazda tabii rampa vardı 210 u gördüm

En çok kaza yapılan yer, Biraz dikkat lütfen daha gecen hafta müşterim vefat etti orada. İnsanlar yokuş veya iniş diye kanıp basıyor. Her ne hayırsızlık varsa o köprüde tüm kazalar orada oluyor :(

Zamanla tüketim değerleri biraz daha aşağıya iner. Benimde ilk zamanlar 8.9 olan ortlama (Karma - %60 Hatta % 70 Ş.İçi) tüketimim ilk olarak 8.6 seviyelerine daha sonrada 8.3 ler civarına indi.

Son düzenleme:
benim hesabıma gore
yakıt ortalaman: 7,6
ortalama hızınız yine 81 sizmi yanlıs hatırlıyosunuz yoksa ortalama yakıtı.

haklısın yakıt ortalamayı ben yalnış hesaplamışım teşekkürler.

Yine de iyi..

Geri