Astra J gece yol aydınlatması yetersiz

gokhannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,
Astra j 2015 aracımı 2 aydır kullanıyorum 2 kere şehir dışına çıktım. Gece aydınlatması çok yetersiz geldi bana. çoğu zaman uzunları açmak zorunda kaldım. Önceki aracım 2013 yeni kasa toyota corolla idi hem kısalarda hem uzunlarda çok iyiydi. İki araç arasında çok fark var. Açıkçası gözlerimde bir sorun yok bu yaşımda bu araçla gece zorlandım. Bir fikri olan varmıdır acaba.

Merhaba arkadaşlar,
Astra j 2015 aracımı 2 aydır kullanıyorum 2 kere şehir dışına çıktım. Gece aydınlatması çok yetersiz geldi bana. çoğu zaman uzunları açmak zorunda kaldım. Önceki aracım 2013 yeni kasa toyota corolla idi hem kısalarda hem uzunlarda çok iyiydi. İki araç arasında çok fark var. Açıkçası gözlerimde bir sorun yok bu yaşımda bu araçla gece zorlandım. Bir fikri olan varmıdır acaba.

http://m.n11.com/philips-h7-12v-55w-x-treme-vision-12972xvs2-ampul-P154668559

Bu ampulu kullanın farkı göreceksiniz. H7 uyumlu olmalı kontrol edin öyle alın ben kullanıyorum çok memlunum

http://m.n11.com/philips-h7-150-fazla-isik-racing-vision-xtreme-12972rvs2-12v-P165065691 buda son çıkan vesyon patlarsa bunu alırım bende ;)

Yazan kadar verimli ise ben de alırım lambalar kesilince. Gece çok kötü değil ama performansı bana da yetmiyor farların.

GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ampuller iyidir tavsiye ederim bende hem motosikletimde hemde aracımda kullanıyorum. İnternetteki yorumların aksine çabuk patlamıyor.

mercek varsa xenon veya led xenon tercih edilebilir.

mercek varsa xenon veya led xenon tercih edilebilir.

mercek maalesef yok arkadaşın dediği gibi faklı ampüller denemek lazım

yeni ampül aldınız mı. sonuç nedir.

yeni ampül aldınız mı. sonuç nedir.

yeni ampül aldım tekini taktım diğerini takamadım yağmurdan dolayı ama karşıdan baktığımda aldığım philips ampülün daha fazla aydınlattığını gördüm.

Salı günü Vectra A aracıma H4 ledlerden taktık. Gece bir süre denedim. Kısa hüzmelerde aydınlatma eski ampullere göre daha iyiydi ama uzunlarda aynı başarıyı yakaladığını söyleyemem. Bir de aydınlatma bana fazla beyaz geldi, bu beyazlığın yağışlı havalarda görüşü kısıtlayacağını düşündüğüm için çarşamba günü tekrar eski ampullere dönüş yaptım . Işık rengini beğenirsem ben de Philips'in Racing Vision Xtreme ürününü tercih edecek gibiyim.

Geri