Astra J Fiyat Listesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Astra J Fiyat Listesi

güzel fiyat..

ben 20 mayıs 2011 de alınca 46 binden 43 bine indirmiştim. Ama maşallah sizde süper bi fiyata almışsınız.
Hayırlı olsın kazasız belasız inşallah.

İmzamda ki arac karter+paspas+küllük seti 57400

Mayıs ayında aldım 2011 astra j 1.3 sport siyah + karter muhafaza 48.650

Bugun istanbulda aramadıgım bayi kalmadı 1.3 cosmo icin en dusuk fiyat 56.000 lira hepsi aynı fiyatı veriyor..

Özer link' Alıntı:
Bugun istanbulda aramadıgım bayi kalmadı 1.3 cosmo icin en dusuk fiyat 56.000 lira hepsi aynı fiyatı veriyor..

Evet benim biraderimede başta cosmo bakmıstık 56.500 den inmemişti Ankaradaki hiçbir bayi.İzmirde 56 vermişlerdi.

En sonunda 52.500 e sport aldık.1.3

56.000 güzel fiyat arkadaşlar.4.700 liste fiyatından indirim yapılmış daha fazlasını alan görmedim şuana kadar.opel liste fiyatında indirim yapmadığı sürece bayiler 4700 den başka indirim yapmazlar.

Özer link' Alıntı:

özer kardeş sen cosmo 1.3 için ne kadar vermeyi düşünüyorsun acaba vermeyi düşündüğün fiyatı söylersen yardımcı olabiliriz ben aracı 1.4 t cosmo olarak aldım ama geçen bir bayii yi aradım 1.4 cosmo için 54.500 fiyat çektiler günlerden 12 kasım cumartesi idi aldığım fiyat

Sting link' Alıntı:
[quote author=Özer link=topic=81.msg56509#msg56509 date=1321264279]

özer kardeş sen cosmo 1.3 için ne kadar vermeyi düşünüyorsun acaba vermeyi düşündüğün fiyatı söylersen yardımcı olabiliriz ben aracı 1.4 t cosmo olarak aldım ama geçen bir bayii yi aradım 1.4 cosmo için 54.500 fiyat çektiler günlerden 12 kasım cumartesi idi aldığım fiyat

[/quote]

Bilgilendirme icin saolun. Ben 1.3 dizel düşünüyorum 55 liraya hayırlı olsun dicek bi bayi arıyorummm :) yarın tekrar zorlıcam hepsini

merhaba,

1.3 cosmo: 55.500 tl (Eyüp Silahtarağa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri