Astra J Cosmo'ya Terfi Ettim

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

Eğer mümkünse aracın içinden bir görüntü var mı? Ön göğüs ekran teybin gözüktüğü...

hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah.maliyeti ne oldu size

Aracın en son 2 ay önce Plaza'da sorduğum OPC Paket ve tüm opsiyonlar dahil fiyatı 82.000 civarındaydı...

A serisi amg paketle aynı fiyat nerdeyse...

A Serisi'nin baz versiyonu ama...

mutluluk parayla ölçülemez. tekrar hayırlı olsun

A Serisi'nin baz versiyonu ama...

AMG paket yazdim efkan bey hangi baz versiyon :D

Style paket dizel 76 bin tl + 4 bin tl AMG exclusive paket + media paketi ile Astra J ancak aglar :D 1.5 dci motor ve amg paket...

a serisine zenon far falan takmaya kalktığında 3.500 lira falan, peki bu amg pakette var mı zenon ? ne kadar full merak ettim

a serisinde akilli farlar 3500 TL, bi-xenon far amg pakette var...

Zaten mercedesin baz versiyonu 1.3 luk astra j katlar... ama ben astra j ye 82 bin lira para verilirmi diye sorguluyorum...

Son düzenleme:
Sanırım siz benzinli A serisi ile dizel astra için fiyat karşılaştırması yapıyorsunuz. Astra'nın FULL+FULL diye tabir edilen modeli ile A serisinin Full+Full fiyatını (dizel) kıyaslayın lütfen.

Astra: 83.000 TL
A 180 CDI Style (Tüm Opsiyonları ile) : 122.217,92 TL

Dipnot: Aradaki fiyat farkı ile 2013 model Astra H alınır :)

Referans Site: http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/a-class/w176/configurator/configurator_w176.html?tp_ccci=/dsc_tr/globalsessionid/DSC_tr6979353631663D2FFF373A03075A5000/dsc_locale/tr_TR/appId/DSC_tr/siteLocale/tr_TR/P3501ViewBean.jam1%3bjsessionid=0000Oe6ci2o-IOQ0_-cL557ksHc:16pcrfc9u#equipment_tag

Geri