astra j cam nikelajı problemi

Ynt: astra j cam nikelajı problemi

çözüm değiştirmek maalesef, orjinali 3 bini buluyor opel bu kısımları pratik yapmamış maalesef
ama yan sanayi yaptırabilirsiniz belirtilen fiyatlara, size kalmış

HaKaN link' Alıntı:
çözüm değiştirmek maalesef, orjinali 3 bini buluyor opel bu kısımları pratik yapmamış maalesef
ama yan sanayi yaptırabilirsiniz belirtilen fiyatlara, size kalmış

Hakan yan sanayi nasıl yaptıracağız? kelebek camları ön arka tanesi 360tl ve camında değişmesi gerekiyor.

ben bu konuyu çok araştırdım. y.dışı siteler de dahil. isteğim orjinal alıp trden veya y.dışından kendim monte etmekti ama bulamadım. kelebek camlar değiştiği için servis çok para istiyor haliyle. ama montaj dökümanlarını bulmuştum uygulaması zor kapı döşemelerini sökmek gerekiyor yani direk yapıştırma değil. sonradan yapılanlarda orjinal gibi parlamıyor, fitilleri tam kapatmıyor.

şimdi yeni bulduğum şu linkteki ürün fotolarına göre fitilleri tam örtüyor . ne dersiniz bundanda sipariş verip deneyeyimmi?
http://www.aliexpress.com/item/12pcs-set-Buick-Excelle-GT-XT-2010-window-frame-trims-total-stainless-steel-freeshipping/902483048.html

2012 model astra da sadece sağ çitaların üst parçaları sıkıntılı olduğu için Eskişehir Alpata'da garantiden değiştirildi.. 1 senedir. Bir problem yok.

Araçtaki 12 parça nikelajdan, sadece arka kelebek camlardaki 2 parçada solma ve lekelenmeler var. Pasta, kola, cila falan filanla giderilecek gibi değil, henüz talepte bulunmadım ama garantiden değişecekler kaçarı yok. Merak ettiğim yan sanayiler gibi yapıştırma değil cam sökülüyor falan yazılmış çok teferruatlı ise aracı rezil etmelerini istemem. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?

WD40 bunuda çözmüyor mu?

Aydn link' Alıntı:
WD40 bunuda çözmüyor mu?

Aslında elimde çok malzeme var ama hiçbirinin etki edeceğini düşünmüyorum ama fırsat bulunca denerim  :-[

Ynt: Ynt: astra j cam nikelajı problemi

Caydanlik degil ki kalaylatalim :-D

Titiz yada omsa ikisi de çıtaları tam sarmıyor, orjinal cam çıtasının üzerine böyle birşey olur mu hiç. Her iki markayı da bizzat inceledim. Titiz nikelajdaki arkadaşlar çok iyi insanlar ama amatör çalışıyorlar. Omsa biraz daha profösyönel çalışıyor ama maalesef onun ürünleri de çıtayı tam sarmıyor. Bu zevk ve bakış meselesi, ben para vererek arabama bu çıtalar takmam, ya tam sarması lazım yada hiç olmasın daha iyi. S-dizaynı da incelem fırsatım olmadı, o da biraz pahalı...

Maalesef Titiz nikelajında Omsanında ürünleri bu şekilde. Tam sarmıyor.

KP8DNO.jpg

xG6DXr.jpg

ek46Rq.jpg

xYn6a2.jpg

e2LaR2.jpg

Geri