astra j cam nikelajı problemi

Ynt: astra j cam nikelajı problemi

gradient link' Alıntı:
֖mür den baya bir uğraşmıştın diye hatırlıyorum. Noldu sonuç???

Sonuç yok abi şirket üzerine kayıtllı olduğu için babam uğraşıyor en son sorduğumda henüz bir gelişme yok dedi.  battle_Teroriste battle_Teroriste

Artık paslandık yahu ! falan diyen olursa direk kola tutuşturacam eline :))
Şaka bir yana, kola içmediğim için kendimi şanslı saydım :)

ulkm link' Alıntı:
Artık paslandık yahu ! falan diyen olursa direk kola tutuşturacam eline :))
Şaka bir yana, kola içmediğim için kendimi şanslı saydım :)

Gerçekten Demire bunu yapan insana hiç acımaz. 005hihih

Kronik bir problem. Benim aracımda da minik bir noktada var, Sonax krom parlatıcı kullandım ama geçmedi. Küçük bir kısım olduğu için servise başvurmadım.

Yanılmıyorsam Sayın Tolga KARACA'nın da (resmiyete gel :) ) cam çıtaları yetkili serviste değişmişti. Konuyu görürse müdahil olacaktır.

Edit: Bu mesajda bahsettiğim kısımlar garantiden değişti.

aracımı servise götürdüm. 4 parça nikelajı garantiden değiştirecek. malzeme yokmuş ellerinde ,gelince arayacaklar.

bende omsa ürünü kullanmışltım krom cam çıtası ancak memnum değildim bende lekeler yok ama orjinalinki gibi parlamıyor ve fitilleri tam kapatmıyor. acaba s-dizayn ürünü nasıldır fiyat olarak yüksek ve fitilleri tam kapattığı yazıyor
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-opel-astra-j-hb-krom-cam-cerceve-seti-12-prc-133759348/detay/

Bu ürünü incelemek lazım.

ben az önce servisi aradım tarık ile görüştüm ve cozmo'ların çıtaları kaça değişitor tahmin edin 3.000tl civarında garanti sürecinde başvurmama rağmen dış etken diyerek değişim yapmadılar tüm donanımların bu şikayetleri gideriliyor fakat cozmo araç sahiplerinin bu tür başvuruları dikkate alınmıyor çünkü parçalar pahalı neyse artık ilerisine bakacağız.

Cosmo ve sportun nikelajları aynı değil mi ?

DERSİMLİ link' Alıntı:
ben az önce servisi aradım tarık ile görüştüm ve cozmo'ların çıtaları kaça değişitor tahmin edin 3.000tl civarında garanti sürecinde başvurmama rağmen dış etken diyerek değişim yapmadılar tüm donanımların bu şikayetleri gideriliyor fakat cozmo araç sahiplerinin bu tür başvuruları dikkate alınmıyor çünkü parçalar pahalı neyse artık ilerisine bakacağız.

3.000TL cam çıtası yuh battle_Teroriste  kızgınkırbac

Ben Topkapı'da Titiz Krom Tuning'de Tamer ve Soner Abi'ye yaptırmıştım montaj dahil 200TL'ye ama araç edition olduğu için önceden çıta yoktu, mevcut çıtayı sökerlermi arayıp sormak lazım.

Aşağıdaki konuda yapıldıktan sonraki resimleri bulabilirsin.

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=9354.0

Geri