Astra J Az Bilinen Özellikler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bye_Bye

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra J'yi baştan aşağı biliyoruz ama sizce aracı yeni alanlar için ilgi çekici en az bilinen özellikler hangisi ?

Ynt: Astra J Az Bilinen Özellikler

Follow me, refakatçi ışık sistemini bilen az sanırım.

Mustafa ya katılıyorum bir de uzun yolda dizel kadar az yapabildiğini çoğu kimse bilmiyor.  8)

Kontak kapattıktan sonra açık kalan camların kumanda kapı kapatma düğmesine basılı tutarak kapatılabileceği,
Kontak kapalı iken sinyal vererek uyarı ışığı yakılabileceği. Gibi başlanıp sıralanabilir bu tür özellikler.

El freni dugmesini yolda giderken
Elinizle çekili tuttummu 4 tekerlegede ABS uygulayarak araci durdurabileceginizi biliyormuydunuz.
Amaci: şöför yolda herhangi bir rahatsizlik gecirirse yanda oturan kişi el freni dugmesini cekili tutarak arabayi durdurabilir.

BÜLENT link' Alıntı:
El freni dugmesini yolda giderken
Elinizle çekili tuttummu 4 tekerlegede ABS uygulayarak araci durdurabileceginizi biliyormuydunuz.
Amaci: şöför yolda herhangi bir rahatsizlik gecirirse yanda oturan kişi el freni dugmesini cekili tutarak arabayi durdurabilir.
bunu tesadüfen öğrenmiştik sanırım forumda, daha sonra bunun üzerine Doğan'ın videoları vardı :)
o videoları bulamadım, ben de tereddütlü bir şekilde denemiştim bunu

Bir de senin taşıma mod'u vardı; pek bilinmeyen bir özellik

Ben de Bülent den baya birşeyler öğrenmiştim, bir de şu var; giderken sinyal açık kalırsa bir süre sonra uyarı veriyor.

Follow me ve Cam kapatma/açma ;)

Şehirler arası yolda sakin kulllanımla sabit hızla bir depo mazotla 1370 km yol yapabildiğini biliyor musunuz?

Geri