Astra J Ayna Altı Led Çalışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tahsinb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tahsinb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhabalar grubu yaklaşık 3-4 aydır takip ediyorum fotolu bir konu açmak bugune nasipmiş
eskişehirliyim :) yaklaşık 5 saat gibi bir sürede bi arkadaşımla yaptım ama şimdi yapmaya kalksam tekrardan 2.5 saatte yaparım sorusu olana elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim  aracıma ayna altı led projemden bir kaç kare umarım resimleri yükleyebilimişimdir.
QWfSYS.jpg

http://imageshack.com/a/img538/4569/gw0Xti.jpg[/img]
e3selS.jpg

LN7u5R.jpg

TnoQ0c.jpg

eHTmXy.jpg

zMCh1z.jpg

nCnHcX.jpg

gw0Xti.jpg

Ynt: Astra J Ayna Altı Led Çalışması

Hayırlı olsun emeginize sağlık. Konu ile ilgili iki sorum var çalışma şekli nasıl yani kapı açılınca yada kilit açılınca mi yanıyor ikinci olarak elektrik bağlantısını nereden yaptıniz kapı soketinden mi yoksa başka biyer mi hangi Kablolara bağladıniz renkleri neydi. Tekrar emeginize sağlık

Ynt:

Hayirli olsun gule gule kullanin ben 2 sene önce yaptirmistim. Hala da canavar gibi calisiyor.

güzel paylaşım..
emeğinize sağlık..

ütenmen link' Alıntı:
Hayırlı olsun emeginize sağlık. Konu ile ilgili iki sorum var çalışma şekli nasıl yani kapı açılınca yada kilit açılınca mi yanıyor ikinci olarak elektrik bağlantısını nereden yaptıniz kapı soketinden mi yoksa başka biyer mi hangi Kablolara bağladıniz renkleri neydi. Tekrar emeginize sağlık

Elinize sağlık çok güzel olmuş, aynı soruların takipçisiyim :)

Emeğinize sağlık Güzel iş çıkarmışsınız.  045thumbsup

Elinize sağlık çok güzel olmuş, Ayna altı led uygulaması en çok beyaz araçlara yakışıyor.

Emeğinize sağlık..Güle güle kullanın..

Ayna kapakları nasıl sökülüyor. Ben siyah kaplamak istiyorum bu şekilde sökerek yapsak olurmu ki acaba

_ozgur_ link' Alıntı:
Ayna kapakları nasıl sökülüyor. Ben siyah kaplamak istiyorum bu şekilde sökerek yapsak olurmu ki acaba
Sade kapagi sokecekseniz kapi dosemesi sökulmuyor.
Kapagi disardan cekerek cikarabilirsiniz.

Geri