Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cureshot link' Alıntı:İyi Günler;
Örün hakkında haber bekleyen arkadaşlar için tekrar yazıyorum.
Cihaz Android, 512 mb. DDR2 Ram kullanıldı. MArket dahil olmak üzere bildiğiniz Android.
Cihazda Tv, Radyo, Bluetooth, 3D Navigasyon, Ipod iphone girişleri, Sd kart usb flash bellek ve mini usb girişleri,
Dvd 1080P, Araca özel geri görüş kamerası, Wifi ve 3G modem internet zaten mevcut.
Cihaz Opel Astra J için özel üretim olup, araca birebir uyumludur.
Yalnızca orjinal aracında navigasyon olan sistemler ile çalışmamaktadır.
Sport & Tourer mod ile uyumludur.
Fotoğraf göndermek isterim ancak siteye nasıl yüklenir bilmiyorum.
Menü görünümü fotoları için bana yazabilirsiniz. Bluetooth, radyo, dvd, ipod, usb ve ana menü görünümlerini gönderebilirim.
Dokunmatiği gayet başarılı cihaz.
Yıllardır çalıştığımız firma üretiyor.
Lütfen benimle iletişime geçin, her türlü sorularınızı cevaplamak için buradayım.
Servislerde Wince 5 cihazlar bile 2000 liraya satılıyor. Android cihazı 4000 liradan aşağı almak sanırım kolay olmaz.
Yasal ithalatçıyız. Fiat ve Hyundai bayileri ile biz çalışıyoruz.
Tüm cihazlarımız 2 yıl Sanayi Bakanlığı garantili,
Cihaz yanında araca özel geri görüş kamerası, tv anteni ve son sürüm Türkiye haritası zaten gönderiyoruz.
Montaj için ise Türkiye'nin hemen her şehrinde montaj servisimiz var. Konusunda uzman arkadaşlarımıza montajınızı yaptırabilirsiniz.
Cihazda Sygic harita kullanabilirsiniz. Bu harita tüm dünyada yankılar uyandıran bir yazılım.
Ve internet, bluetooth gibi özellikler ile beraber aracınızın vazgeçilmez eğlencesi. Aynı zamanda koltuk monitörlerine bağlantısı var.
Lütfen sorularınızı buraya yazın:
g_a_r link' Alıntı:Peki rehber desteği varmı