Astra j 1.4 turbo on arka balata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sedat33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sedat33

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese hayirli gunler arkadaslar bir konuda yardimlarinizi rica ediyorum sizlerden aracimin on ve arka balatasi degistirecegim arastirmalarim neticesinde remsa ferodo ve sansing marka balatalara iyi diyorlar sizlerin dusuncesi nedir acaba siz araclarinizda hangi balatayi kullaniyorsunuz birde delpi takili suan acayip sekilde otme yapiyor istanbul anadolu yakasinda onerecegiz bir yer varmi veya

O delphinin gelmişini geçmişini ... O ses yüzünden neler çektirdi bana. Bende iyi bir balata arıyorum yaza değişecek. Tavsiyeleri alalım beyler.

• Beğen
Tepkiler: sedat33
Şu an aracımda TRW kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim.

Remsa icin trw nin bir ustu diyorlar ama suan ole bir balata piyasasi var anlatamam herkes kafasina gore fiyat cekiyor kime inanacagimi sasirdim

TRW iyidir...

Valla buyuk ihtimal on balatalari ferodo arkalarida sansing taktirmaya karar verdim takildiktan sonra dusuncelerimi paylasirim sizlerle

Valla buyuk ihtimal on balatalari ferodo arkalarida sansing taktirmaya karar verdim takildiktan sonra dusuncelerimi paylasirim sizlerle
Sedat hocam selamlar. Balatalar hakkında tecrüben tavsiyen nedir, memnun musun? Ben sordum parçacılar da usta da delphi diyor, trw'den ses şikayeti alıyoruz diyor. Ferodo serttir diyorlar kararsız bırakıyorlar.

Geri