Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: ASTRA J 1.4 T 140 vs 1.6 CDTI 136 HP Performans ?
2 başlık açmışsınız, o başlığı kapatın buraya da yazıyorum aynı yorumumu.
Her iki motorlu Astra J'yi de test ettim.
Fark ettiklerimi yazayım:
- 1.4T 140HP 0-100 hızlanmasında bariz daha atik.
- Yokuşlarda 1.6 CDTI 136HP daha rahat hızlanıyor.
- Klimadan 1.6 CDTI 136Hp daha az etkileniyor.
- 80-120 gibi ara hızlanmalarda sanki 1.6 CDTI daha iyi gibi hissettiriyordu
Ben DSİ de görev yapıyorum . Benm için yakıt sıkıntısı yok .
Beni birazda tatmin etsin istiyorum . Koltuğa yapıştırsın filn . Sizce hangisini almalıyım ?
Dizel alma imkanınız varsa dizel alın. Satarken de kar edersiniz. 1.6 dizeller daha yeni nesil motorlar. 1.4'lerin torku daha düşük. Hiç düşünmeye gerek yok bence. 1.6 T benzinli alırsanız fark yaşarsınız. 1.4 T süper performans beklemeyin.
AfterRain' Alıntı:
Dizel alma imkanınız varsa dizel alın. Satarken de kar edersiniz. 1.6 dizeller daha yeni nesil motorlar. 1.4'lerin torku daha düşük. Hiç düşünmeye gerek yok bence. 1.6 T benzinli alırsanız fark yaşarsınız. 1.4 T süper performans beklemeyin.
Dizelin torku yüksek ama yakıtı dizel sonuçta , 1.4 lerin torku düşük demişsiniz ama benzinli bir araçta 200 nm tork ve turbo ne demek biliyomusunuz
Neyse Kararımı verdim sanırım 1.4 T MT Neptün Mavi + Stil paket almayı düşünüyorum son 1 hafta daha araştırmaya devam edicem