• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

astra j 1.3 cdti motordan gelen ciyaklama sesi

mustafa2206

Kayıtlı Kullanıcı
22-Edirne
selamun aleyküm aracım astra j 1.3 cdti 2012 model 119 bin km de aracım düşük devirden hızlanırken genelde yokuş yukarı düşük devir yüksek viteste gaza basınca bir ciyaklama sesi geliyor son 1 bucuk aydır var aracımda ve beni araçtan soğuttu buradaki ustalara gittiğimde kimisi kayış kaçırıyor dedi kimsi şarj dinamosunun kasnağıdır dedi yani her lafadan farklı ses cıkıyor ve benim artık rüyalarıma kadar giriyor bu durum günlerdir araştırıyorum hiçbir sonuca varamadım lütfen yardımcı olur musunuz nedir bu ses 🙏

video bana ait

Videoyu tekrar yüklemeniz gerekiyor...Normalde belkide o ses var ama devir basınca artıp daha belirgin olabilir...Sesi duymadan yorum yapmak zor ama genelde anlatığınza benzer sesler V kayışından gelir...Kaputu açıp dinledidiniz mi?Kaputu açın bir arkadaşınız 1.viteste el fren çekili devirli ama fazla zorlamadan gaz verip bıraksın sizde dinleyin bakalım ses geliyormu geliyorsa nereden geliyor...

Videoyu tekrar yüklemeniz gerekiyor...Normalde belkide o ses var ama devir basınca artıp daha belirgin olabilir...Sesi duymadan yorum yapmak zor ama genelde anlatığınza benzer sesler V kayışından gelir...Kaputu açıp dinledidiniz mi?Kaputu açın bir arkadaşınız 1.viteste el fren çekili devirli ama fazla zorlamadan gaz verip bıraksın sizde dinleyin bakalım ses geliyormu geliyorsa nereden geliyor...
elektronik fren olduğu için gaz verince el freni iniyor vitesteyken ve 1 2 de yapmıyor 2 dr bazen cok devir yükselince ama 3 4 5 te araba bayılımca yokul çıkarken ciyaklıyor araba

Geri