astra ile omega takas teklifi var fikirleriniz nedir

İLKERNAVDAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sevgili arkadaşlar benim acizane bir astram var sw 99 model sahbindende satılık ilanları içerisinde http://www.sahibinden.com/cok_acil_..._club_1_6-25WQQaXQQ18574136WQQpXQQdisplayitem linkteki ilan benim takas için teklif edilen araçın linkide http://www.sahibinden.com/acil_satlik-01WQQaXQQ20328126WQQpXQQdisplayitem budur omegaya yabancı biri olarak fikirlerinize başvurma gereği duydum ikisininde yaşı aynı km yakın fakat donanım olarak baya bi farklı fikirleirnizle yardımcı olacağınız kanısındayım tşk ederim

Parça fiyatları vs.. olarak bilmiyorum ama.

Diğer her yönden Omega. :cool:

parçaları pahalıdır ama 2.5 motor ve vergisi piyasada tutulması yakıtı gibi durumları nedir acaba ama donanımına diyecek birşey yok zaten başlı başına araba

Ilker bosver desem simdi omegaci arkadaslar beni topa tutar.ozaman söyle söyleyim biz daha önce iki adet omega kullandik 3,0 sorunsuzdu da 2,5 cok cektirdi, hic ummadik yerlerinden sorun cikariyordu en son otomatikte sorun cikti ve servis degismesi lazim diyince.. sonunda cok fazla zararina elden cikartmak zorunda kaldik ..karar senin..

omega makyajlı kasa değilse hatta 2.6 motorlu yeniden bir iyileştirme yapılan 2001 değilse bence hiç bulaşmayın

Uzun süre bineceksen ve sıkıntısız bir araç olduğunuda servisten felan teyit ettirebiliyorsan 2.el satış dezavantajını unutup alınabilir.
Ama amaç "değişiklik olsun , 1-2 yıla satarım" ise hiç gerek yok.

ben işin tekniğini bilemem onu o arabayı kullanan veya bilgisi olan insanlar söyliye bilir ama kısa süre (2 hafta) sürdüğüm bir araç idi..

araç neticede makam aracı benim sürdüğüm aracın eski sahibide zaten milletvekiliymiş konforu lüksü sürüş keyfi bambaşka
benim fikrim o klassmana geçdinmi para hakkında konuşmak biraz bana yanlış geliyor yani yedek parça ne yakıyor gibisinden çünkü bu aracın olduğu platformdaki rakiplerine bakarsan bmw de 7 kasa mercedede s kasa falan.. yani kısaca fiyatı ne kadar düşük olursa olsun masrafı hep pahalı olucakdır en ufak basit bir şeyi bile pahalı olması doğaldır bu yüzden bu klassmandaki araçların fiyatları sürünse bile alanlar gene orta yada maddi durumu iyi olan orta üst kesim..

bende olaya bu açıdan bakıyorum..
yoksa 2.5 motorun klasmanında rakiplerina oranla büyük bir şey yakıcağını sanmıyorum bu araçda bir ekonomik sınıfdaki corsa astra gibi araçlarla kıyaslanmaz.. vergiside az seneye 12 yaşına girdimi direk yıllık 731 tl lik vergi dilimine dahil olucak.. bu açıdan bu donanımlarda bu keyifde bu kasada alınabilicek en ekonomik ve ucuz araç
sürüşüde çok keyifli direksiyonda kendini paşa gibi hissedebiliceğin bir araç..

ama teknik kısmı mühim emrah ve vladamir arkadaşların dediği gibi kronik sorunları hastalıkları varsa uzak dur..

Uzun süre bineceksen ve sıkıntısız bir araç olduğunuda servisten felan teyit ettirebiliyorsan 2.el satış dezavantajını unutup alınabilir.
Ama amaç "değişiklik olsun , 1-2 yıla satarım" ise hiç gerek yok.
emre abıye katılıyorum keyfe keder bı durum ıcın bınılır super arac ama alıp satıcaksan 1,2 sene ıcınde bence hıc gırme bu takasa :)

Astra hem daha ekonomik hem daha sorunsuzdur hemde kolay el değiştirir Omega ise astradan daha kaliteli bir kullanım sunar karar senin ama ben olsam değiştirmem

sizin ve çevremdeki arkadaşlardan aldığım bilgi sonucu ortak karar hiç bulaşma yönunde olduğudur.kalitesi performansı ve donanımı ust duzey olsada bizim gibi kullanıcılar için sorun çıkartabilecek sorun çıkarttığında altından kalkmak zor olacak benim sağım solum belli olmaz bugun alırım 1 ay sonra aklım eser satarım hiç alıpta senelerce bineyim dediğim bir aracım olmadı zaten bize gelebilecek araç değil bende zaten en başta olduğu gibi vectra b cd lere yöneldim değerli fikirlerinz için tşk ederim sağolun

Geri