astra ile omega takas teklifi var fikirleriniz nedir

sizin ve çevremdeki arkadaşlardan aldığım bilgi sonucu ortak karar hiç bulaşma yönunde olduğudur.kalitesi performansı ve donanımı ust duzey olsada bizim gibi kullanıcılar için sorun çıkartabilecek sorun çıkarttığında altından kalkmak zor olacak benim sağım solum belli olmaz bugun alırım 1 ay sonra aklım eser satarım hiç alıpta senelerce bineyim dediğim bir aracım olmadı zaten bize gelebilecek araç değil bende zaten en başta olduğu gibi vectra b cd lere yöneldim değerli fikirlerinz için tşk ederim sağolun

Ülkemiz şartlarında insanlar haklı olarak büyük motorlu araçlardan uzak duruyorlar.Benzin fiyatları malum, bu aracı alırsan son sahibi olursun diye düşünüyorum.Dogru bir karar almışsın

ben olsam omeganın düz vitesi olsaydı alırım yoksa almazdım :(

alma bence araba pek hoşuma gitmedi

bu iş bütçe keyif işidir arkadaşda bence doğru karar vermiş omega bir ailede ailenin ikinci arabası olabilicek uzun yola çıkarken özel günler için kokteyler gece özel bir yere giderken sana kapı açılmasını istiyorsan biniceğin bir arabadır bence buda her zaman olmaz zaten.. normal hayatta kullanabiliceğin bir aracın olmalı omegada ancak kapıda ikinci aracın olur..

Geri