Astra H'lerde Anahtar Pili Bitince

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Papirus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eger benim dediğim gibide olmuyorsa tek kilit sistemi kullanılan modellerde aracınız ve dediğiniz gibi yapılacak HİİİİİİÇ bir şey yok :(

ben şimdi denedim; kapıdan kilitleyince 4 kapıda kilitlenip açılıyor, belkide kilit sisteminizde bir arıza var?

2004 vectrada anahtar ile 4 kapı birden kilitleniyor 2006 makyajlı modelde ise sadece sürücü kapısı kilitleniyor mecbur içeriden diğer 3 kapının mandalını indirip araçtan indikten sonra sürücü kapısını kilitlemek zorundayız eski araçlarda olduğu gibi:) yada bi servise gidip 4 kapı kapanacak şekilde tech cihazından eğer yapılıyorsa yaptırmak lazım

Son düzenleme:
akünün bitmediğine emin misin anahtar sağlam bence akü yok:D

baba akü yok akü akü komple yok :D

benim aracımdada aynı sorun var

KULLANMA KILAVUZUNDAN (Sayfa 58)

UZAKTAN KUMANDA ARIZASINDA

Kapıları açmak için
Anahtarı sürücü kapı kilidi içerisinde, ileri doğru dayanma noktasına kadar çevirin. Anahtarı dikey konumuna geri getirin ve çekip çıkarın. Orta konsoldaki merkezi kilitleme anahtarına basın, araç açılır.

Kapıları kilitlemek için
Ön yolcu kapısını açın, sürücü kapısını kapatın, orta konsoldaki merkezi kilitleme anahtarına basın, merkezi kilitleme tüm kapıları kilitler, ön yolcu kapısını kapatın.

KULLANMA KILAVUZUNDAN (Sayfa 58)

UZAKTAN KUMANDA ARIZASINDA

Kapıları açmak için
Anahtarı sürücü kapı kilidi içerisinde, ileri doğru dayanma noktasına kadar çevirin. Anahtarı dikey konumuna geri getirin ve çekip çıkarın. Orta konsoldaki merkezi kilitleme anahtarına basın, araç açılır.

Kapıları kilitlemek için
Ön yolcu kapısını açın, sürücü kapısını kapatın, orta konsoldaki merkezi kilitleme anahtarına basın, merkezi kilitleme tüm kapıları kilitler, ön yolcu kapısını kapatın.

ya artık nediyim bilmemki anahtarla kilitlemek varken neden böyle uğraştırırlar 2004 modellerde anahtarla bütün kapılar kapanırdı sonradan çıkan modellerden kaldırdılar

bende astra g var, pil bitik. manuel kilitleyip açıyorum.ikisinde de merkezi olarak hepsi açılıp kapanıyor.

arabanın camını açık bırak şoför tarafın ordan kilitle tüm kapıları sonra anahtarı çevir bak camlar otomatik kitenio benim astra oyle camlar oto kitlenioda :)

o zaman kiltlerde bi sorun var
çünkü Astra G de şöför kapısını anahtarla kilitleyince hepsi kilitleniyor

Aynen doğru tek kapıyı kilitlediğinizde diğer kapılarda kilitlenir.

Geri